Безплатни залози в България 2022

Ако се интересувате от сайтове за онлайн залози, то най-вероятно знаете, че повечето букмейкъри дават безплатни залози, когато се регистрирате в техните платформи. Тези оферти са направени така, че да ви накарат да залагате при тях. Понякога може да продължите да получавате безплатни залози дори след като вече сте клиент на даден сайт.

И двете страни са доволни – компанията печели вас като клиент, а пък вие залагате на тяхната платформа и получавате безплатни залози от това. Никой не казва, че трябва да се придържате към един букмейкър – има голям избор в България и Европа. Нашата цел е да предоставим списък с офертите и да ви помогнем да изберете кой сайт е най-подходящ за вас.

Най-добрите оферти за безплатни залози

По-долу сме посочили най-добрите български оферти за залози от водещи букмейкъри, които можете да разгледате!

Read More
MIN DEPOSIT
100% + 200 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+
MIN DEPOSIT
€500 + 200 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+
MIN DEPOSIT €5
20 % БОНУС ДО € 500
MIN DEPOSIT €5
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
€1000 + 125 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €10
€1600 депозит бонус
MIN DEPOSIT €10
WAGERING 70x
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €30
100% до €300 + 100 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT €30
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €10
до €333 + 300 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT €10
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
€500 + 140 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
До €333 + 99 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
ДО € 300 + 100 БЕЗПЛАТНИ ЗАвъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
€2500 БОНУС + 250 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ.
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
100% до € 300 + 100 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
ДНЕВЕН КЕШБЕК ДО 20%
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
ДО 200 ЕВРО + 220 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
MIN DEPOSIT
WAGERING

Освен това, когато скоро предстои популярно събитие, като Световното първенство по футбол, залози за Шампионската лига, Финалите на Суперкупата на НФП , Тур де Франс (Обиколката на Франция) или Уимбълдън, букмейкърите предлагат специални оферти за безплатни залози, свързани със съответното събитие.

Има няколко причини, поради които играчите обожават безплатните залози и някои от тях включват възможността да играете с парите на някой друг, в този случай, тези на букмейкъра. Шансът да направите по-рискован залог с по-голям коефициент и така да увеличите печалбите си или да гарантирате печалбата си, като заложите и на противоположния на вашия залог. 

Нека разгледаме тези различни видове безплатни залози и какви предимства имат те. 

Безплатни залози на букмейкъра

Всеки онлайн букмейкър предлага безплатни залози, за да може да ви привлече като клиенти. Тези безплатни бонуси могат да варират в зависимост от вида промоция, която в момента се провежда. Ние сме направили обширен списък на офертите, които са възможни за новите потребители. 

Безплатни залози, предлагани като удвояване на депозит

Това, което депозирате, ще въде удвоено като част от промоциите за безплатни залози. Не трябва да залагате нищо. Доста е трудно да се намерят оферти като тази и обикновено са единствено в казината. Ако откритете такава обаче, възползвайте се като депозирате максимална сума и след това разпределите парите си в различни показатели, а не в един, както обикновено се изисква. 

Двоен залог

Двойният залог е най-простият и най-често срещаният сред безплатните залози. Когато направите своя пръв залог, букмейкърът създава бонус, който съвпада с вашия. Те обикновено са до 100% от определена сума. Например, с двоен залог от 50лв, когато бонусът влезе в сила със 100%, вие получавате 50лв. безплатно. Обикновено по-малките букмейкъри предлагат по-малки оферти, като например 50% на двоен залог, но обикновено изискват по-голям залог. Например двоен залог до 50%, до 50лв.

В този случай, ще трябва да заложите 100лв, за да получите безплатни 50лв. И за двете оферти получавате 50лв. безплатно, но в първия случай не трябва да залагате толкова много наведнъж. Всички тези оферти обикновено имат минимален коефициент, който трябва да надхъврлите, за да получите своя бонус- обикновено на 1.5-2.0 (½ – четно). 

Двойните залози са подобни на началните бонуси, защото те са директно свързани с първия депозит на играча. В този случай обаче, букмейкърите увеличават сумата на депозита, до определен максимум. 

Това означава, че ако букмейкърът има условие, удвояването на залог да е до 400лв, залагащият има право на бонус в случай че спазва изискванията поставени от платформата за залози. Например, ако ентусиаст заложи 100лв. и спазва условията, ще получи допълнителни 100лв, като бонус за безплатен залог, с които да играе благодарение на съответния букмейкър. Ако обаче заложи 600лв, то той ще получи максималните 400лв, предлагани от букмейкъра. 

Категорията на безплатните залози доста често е обвързана с изисквания за залог, което означава, че играчът трябва да постигне минимален коефициент и да се съобрази с нужните минимални показатели при своят залог. Още повече, повечето букмейкъри изискват минимален депозит, който обикновено е от 20лв. до 40лв.

Този вид бонуси обикновено се предлагат, когато нов клиент създаде акаунт в сайта на букмейкъра или като промоция при провеждането на известни събития, като Шампионска лига или Висшата лига. 

Промоции за безрисков залог или първи залог без загуба

Този вид бонуси са нови и се предлагат само от някои букмейкъри. Ние харесваме този вид залог, защото е проста оферта, която прави играта по-забавна, особено за тези, които сега започват и не са свикнали с промоции за безплатен залог. 

С безрисков залог, можете да направите първия си залог нормално и ако загубите, получавате обратно парите си, до определена сума. Така че, безплатен залог от 50лв.  ще ви даде 50лв. в безплатни залози, ако загубите. Те понякога имат изискване за минимален коефициент, над който трябва да сте, за да получите офертата – обикновено 2.0. 

Букмейкърите обикновено пазят своите най-добри промоции за нови клиенти и първият залог без загуба е точно такъв вид бонус. С него новите клиенти могат да са сигурни, че дори да загубят своя пръв залог, те ще могат да опитат късмета си отново със същия депозит, но този път ще играят с парите на букмейкъра, защото той ще покрие целия депозит. 

Много играчи предпочитат да получат безплатен бонус за депозит или удвояване на залога, но когато се замислим, виждаме, че очевидно бонусът за първи залог без загуба е на едно ниво с тях или дори е по-добър (в точната платформа за залози) от тези двата. Това е така, защото с тази оферта, на играчът се дава шанс да направи безплатен залог, точно както горепосочените бонуси. 

Безплатни залози без депозит

Този вид оферта е доста рядка, тя представлява получаване на безплатен залог, просто защото сте се регистрирали в дадена платформа. Това е чудесен начин да започнете да залагате без никакъв риск, но пък сумите са по-малки – между 10 и 20 лева в безплатни залози. Понякога има изисквания за минимален коефициент или за необходима за залагане сума, за да не можете да изтеглите своите пари веднага. 

Структурирани безплатни залози

С този вид бонус за безплатни залози, вие получавате награда за последователност от залози, както и за своя първи депозит. 

Етапно удвояване на залог

Този вид залози идва в две форми. Да кажем, че офертата е за 5-етапно удвояване на залог. Ще видите или „безплатно удвояване на всички от вашите първи 5 залога“ или „удвояване на средната стойност от вашите първи 5 залога“.

Първата оферта е най-добрата, защото можете да получите безплатен залог от, да кажем, 50лв, след като направите 5 залога за по 10лв. Това е добре за тези, които не искат да заложат 50лв. наведнъж и да получат стандартния бонус удвояване. 

Втората оферта е по-трудна, защото получавате усреднената стойност на залога, който сте направили. Това означава, че за да получите 50-те лева  след петте залога, трябва всеки път да залагате по 50лв! 

Бонус оферта „Заложете определена сума и получете по-голяма сума“

Понякога ще видите оферта, която да казва „заложете 20лв. и получете 40лв.” в безплатни залози. Това са обикновено оферти за съответствие, които предлагат по-голям бонус, обикновено 200%. Правилата ще бъдат същите, както при удвояването на залога. Този вид оферти понякога могат да бъдат предлагани просто като бонус, например, 200% бонус. Това обаче не са бонуси за депозит, защото трябва да заложите сумата, за да получите допълнителните средства. 

Скрити безплатни залози

Често има безплатни залози, които са скрити в различен формат. Вземете подобрените коефициенти, например. Ако заложите на игра с двоен коефициент, общо взето получавате 50% от него в безплатни залози. 

Безплатни залози с връщане на парите 

С този вид бонус, на играчът се дава шанс да си върне целия депозит, ако залогът му покрива определени критерии. Тези оферти могат да се видят при акумулаторните залози, при които, колкото по-голям е броя на показателите и сборът на коефициентите, толкова по-голям е шансът да получите парите си обратно. 

Този вид залози идва под формата на известния cashback и не само дава възможност на клиентите да си върнат парите, но им позволява и да увеличат неколкократно първоначалния си залог, разбира се ако следват определени изисквания, поставени от букмейкъра. 

Нека да обясним, за да ви стане по-ясно. Да кажем, че букмейкър предлага на клиентите си шанса да получат парите си обратно, ако познаят всички свои показатели, освен един. В този случай, букмейкърът обикновено предвижда, че ако кумулативният коефициент на успешния залог е по-висок от определен минимален коефициент (например 29/1), тогава играчът ще може да получи обратно парите си. 

Още повече, ако кумулативният коефициент на успешния залог е още по-висок (например по-висок от 59/1), тогава играчът ще получи сумата си удвоена. Това означава, че играчите са стимулирани да правят по-големи залози с по-високи коефициенти. 

Безплатни залози, предлагани като част от специални събития

Когато предстои голямо или популярно събитие в календара на букмейкъра, можете да очаквате да видите много оферти за безплатни залози. Това е така, защото тези събития са много печеливши за букмейкърите, заради голямото количество залози и поради това платформите могат да предлагат много повече безплатни залози от обикновено. Това, от своя страна, увеличава броя на клиентите им и генерира дори повече печалба, докато клиентите им остават доволни. 

Почти всички големи събития в света са придружени от някакъв вид безплатен залог. Например, през Световното първенство по футбол през 2018, много букмейкъри предлагаха 20лв. до 30лв. безплатен залог за всички играчи, които искат да включат игра от първенството в своите залози и спазят определени критерии. 

Безплатни залози онлайн – предимства

Тези залози са печеливши както за играчите, така и за букмейкърите. Играчите получават шанса да играят с парите на някои друг, докато букмейкърите използват това, за да привлекат клиенти, които иначе биха се насочили към други букмейкъри. 

Ентусиастите обикновено се разкъсват между един от най-важните избори, които трябва да направят – да залагат по-сигурно, но с по-малък коефициент и да спечелят по-малко, но сигурно, или да го правят с по-големи коефициенти, с по-голям потенциал за печалба, но с риск да загубят залога си заради по-трудните за печалба показатели. 

Онлайн безплатните залози веднага премахват тази дилема. Играчите могат да съставят по-сигурните залози със своите пари, а да използват безплатния залог, даден от букмейкъра, за да направят по-рисковите залози. Разбира се, безплатните залози не са безкрайни, но при наличието на толкова много платформи за онлайн залози, клиентите лесно може да прескачат от една на друга платформа и да използват предимството на това да имат няколко акаунта ежеседмично. 

Букмейкърите имат и безплатни залози, които са много печеливши за бизнеса им, иначе щяха да спрат да ги предлагат доста отдавна. Всъщност, едно от нещата, които играчите търсят, когато избират къде да създадът своят акаунт, са началните бонуси и потенциалните промоции, които букмейкърът ще предлага, под формата на безплатни залози. Така че безплатните залози са печеливш сценарий и за двете страни, затова са и толкова известни. 

Това е така, защото в тези времена букмейкърите предлагат подобни коефициенти и единственото нещо, по което могат да се различават едни от други, са видовете бонуси за безплатен залог и промоциите, които предлагат на своите клиенти.