Най-добрите сайтове за футболни залагания България 2022

Футболът е един от най-популярните спортове за гледане и още повече за залагане. С такава огромна репутация и фенове, можете да намерите безкраен източник от сайтове за залагане, които да предлагат широк спектър от услуги за клиенти като мен и вас. Сега ще разгледаме по-подробно вариациите на футболни сайтове, които са достъпни в момента и ще ви помогнем да намерите най-добрите платформи, които да покриват нуждите ви.

Има няколко фактора, които трябва да вземем предвид: опции за залагане, съвместимост, алтернативи на онлайн залагането, безплатни залози и бонуси и т.н. Има много информация, но да прекарвате времето си в нещо толкова приятно и интересно, като залагането на футбол, си струва.Футболните залози могат да са едновременно и забавни и печеливши, ако използвате знанията си относно играта.

Объркващото е, че има твърде много сайтове за залози и понякога не знаем какво точно търсим. Нашият списък е добро място, от където да започнете, но ако ви харесва да правите ваше собствено проучване, ние сме покрили всичко, което трябва да знаете относно сайтовете за залагане на футбол и нашите експерти са го обобщили в един чудесен списък.

Най-добрите български сайтове за футболни залози

Ние сме подбрали най-добрите сайтове, след като, разбира се, сме ги проучили, за да разберем нивото на техните помощ и поддръжка към клиента, бонуси, изисквания за залог и изплащания.

Read More
MIN DEPOSIT
100% бонус за депозит
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
100% + 200 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+
MIN DEPOSIT
€500 + 200 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+
MIN DEPOSIT €5
20 % БОНУС ДО € 500
MIN DEPOSIT €5
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
€1000 + 125 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €10
€1600 депозит бонус
MIN DEPOSIT €10
WAGERING 70x
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €30
100% до €300 + 100 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT €30
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €10
до €333 + 300 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT €10
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
€500 + 140 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
До €333 + 99 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
ДО € 300 + 100 БЕЗПЛАТНИ ЗАвъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
€2500 БОНУС + 250 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ.
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
100% до € 300 + 100 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
ДНЕВЕН КЕШБЕК ДО 20%
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
ДО 200 ЕВРО + 220 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
MIN DEPOSIT
WAGERING

Никой не може да си представи колко голяма страст е футболът. Стотици милиони се включват, за да гледат най-популярният спорт в света и просто така се е случило, че букмейкърите ги чакат със своите платформи из целия свят, от Висшата лига до Ла Лига! 

Най-добрата част? Топ сайтовете за залози предлагат оферти както никога досега- това означава, че играчите ще получават повече за своите пари, докато подкрепят своят любим отбор по пътя към победата.

Включването в един от най-добрите сайтове за футболни залози може да е малко объркващо, а намирането на надеждна информация, трудно. За ваш късмет, ние сме си написали домашното, чрез години опит в сферата на залозите, тествайки лицензирани платформи, затова, когато дойде времето да заложите на игра, вие ще знаете кой сайт е най-подходящ за тази работа! 

Ние се регистрираме при всеки букмейкър, за да сме сигурни, че получавате най-доброто изживяване. Извършваме строги тестове на всяка платформа, за да не трябва да го правите вие! 

Футболът е един от най-популярните спортове за гледане и още повече за залагане. С такава огромна репутация и фенове, можете да намерите безкраен източник от сайтове за залагане, които да предлагат широк спектър от услуги за клиенти вас. Сега ще разгледаме по-подробно вариациите на футболни сайтове, които са достъпни в момента и ще ви помогнем да намерите най-добрите платформи, които да покриват нуждите ви.

Има няколко фактора, които трябва да вземем предвид: опции за залагане, съвместимост, алтернативи на онлайн залагането, безплатни залози и бонуси и т.н. Продължете да четете, за да разберете всичко, което трябва да знаете, за сайтовете за онлайн футболни залози.

За какво да внимаваме, когато имаме работа със сайт за онлайн футболни залози

Всеки член на нашия екип има различен опит със залозите, от спортни залози до такива в казино и всичко по средата! Ние използваме нашите умения от името на играчи като вас, за да предоставим обективни рецензии, които да дават точен поглед върху силите и слабостите на всяка платформа. 

Може да е трудна задача да се намери перфектният сайт за онлайн футболни залози, особено когато индустрията с онлайн залози е пълна с разнообразие от избори. Нашите експерти са свършили цялата трудна работа с отсяването на лошите от добрите и на добрите от перфектните, за да можете вие да изберете перфектната платформа за wас. По-долу сме посочили някои важни критерии, които нашите избрани сайтове трябва да покриват.

С толкова много сайтове, съревноваващи се за клиенти, сферата на футболните залози е много конкурентна. Клиентите имат твърде голям избор, когато става въпрос за перфектния за тях сайт и затова нашите експерти, които ги рецензират, са взели предвид всичко това, преди да дадат челните позиции в нашата класация.

Безопасността е на първо място

Всеки знае, че безопасността на клиента е на първо място – което обяснява защо всеки сайт в нашия списък с най-добрите сайтове за футболни залози е преминал през щателна проверка, преди да бъде считан за достатъчно достоен да му бъде дадено място в нашия списък. 

Най-важният аспект от всеки сайт, който изисква лична информация, е сигурността и безопасността, която предлага. Всяка платформа за залози, която ще намерите в препоръчаните на нашият сайт, ще има необходимия лиценз, който в България се издава от Националната агенция за приходите (НАП). Някои сайтове може също да притежават лицензи от други регулаторни органи, като Malta Gaming Authority, който е признат международен орган по хазарта в Европа. 

Функции на сайта

В наши дни, залагането е доходоносна индустрия, приковала вниманието на милиони. Футболните сайтове за залози добавят нови и подобрени функции, които да се харесват на увеличаващите се клиенти.

Например, всеки добър футболен сайт трябва да предлага функции като залагане по време на игра, Cash Out (можете ръчно да вземете вашия залог по всяко време докато играта се състои), Застраховка (безопасно увеличаване или намаляване на залози, за да увеличат максимално печалбата, докато намаляват загубите до минимум) или подобрени коефициенти, за да вземат максималното от своите залози, без да увеличават риска. Те също гарантират, че покриват всички големи първенства, за да не пропуснете голям мач! 

Оферта за начален бонус

Ние знаем, че регистрирането на онлайн сайт за залагане може да бъде доста досадно, но сме тук, за да направим процеса по-лесен и забавен.

След регистрация на такава онлайн платформа, клиентът обикновено трябва да получи своя начален бонус. Въпреки това, не всички такива оферти са изгодни като други: на нашия списък с „Найдобрите сайтове за футболни залози“, ние класираме тези сайтове, които предлагат най-добрите промоции и бонуси за тези, които решат да го прочетат (отбелязани до всеки букмейкър). Всички тези оферти могат да бъдат получени като натиснете на „Заложете сега“. Лесно е! 

Като клиент, вие трябва да се уверите, че взимате максималното от трудно изработените си пари, а един от най-добрите начини това да бъде гарантирано, е като вземете максималното от своите оферти за залагане. Безплатните футболни залози са един от най-добрите видове залози, с които да вземете максимума, на много платформи. Не всички промоции, които ще намерите обаче, ще са толкова добри, колкото изглеждат, затова ние сме избрали само платформите, които предлагат промоции, които наистина си струват. Онлайн букмейкърите обикновено предлагат безплатни оферти на клиенти за техният 1-ви депозит, след като се регистрират в тяхната платформа. Други промоции включват: депозит бонус, бонус удвояване, увеличени коефициенти и още много! 

Можете да очаквате, че нашите предложени букмейкъри предлагат начален бонус, който да ви помогне да започнете! 

Опции за залагане

Много онлайн букмейкъри предлагат много сходни платформи и единственият начин, по който могат да се различават едни от други, е чрез опциите за залагане, които предлагат. Основно правило е, че притежаването на повече опции е по-добре! Много е лесно за букмейкър да предложи стандартните видове залози, заедно с функции, които клиентите очакват да намерят, но ще разберете, че най-добрите сайтове за залози предлагат многобройни и полезни функции. 

Типичните, които трябва да очаквате да срещнете във всеки онлайн букмейкър, са In-play и cash out, но водещите сайтове ще предлагат още стрийминг на живо, създаване на залози, редактиране на залози и още много. 

Защита на личните данни

Никой не иска личните му данни да бъдат откраднати или споделени с трети страни, без тяхното съгласие, и именно затова са приложени строги тестове, които да гарантират сигурността на личните данни на клиентите на онлайн сайтовете. Това значи, че безопасните и сигурни начини на плащане са задължителни! 

Единственият орган, от който трябва да има издаден лиценз в България, е Национална агенция за приходите (НАП) и като основно правило, платформите, притежаващи такъв лиценз, са надеждни. 

Честност на игрите

НАП работи в контакт с компании, които тестват всички игри, които са предоставени от създателите им и тези, които преминават проверката, отиват в списък с одобрените, които онлайн казината могат да използват. По всяко време онлайн казиното е длъжно да има определена сума пари в наличност, за да може печалбите на клиентите да бъдат изплатени напълно. 

Оплаквания и прилагане на лицензи

Всички онлайн казина трябва да предоставят достъп на независими органикато  Националната агенция за приходите , които да следят за оплаквания, които може да са направени от клиенти на онлайн казино платформи. 

Това е ефикасен начин да бъдат намерени сайтове, които не съответстват на строгите критерии, поставени от горепосочените. Могат да бъдат налагани санкции, глоби и/ или суспензии на сайтове, нарушаващи правилата, докато те не удовлетворят определени критерии. 

Закон за хазарта и как защитава играчите?

Действието според Закона за хазарта трябва да бъде основно правно условие на всички налични казино сайтове. Въпреки това, за жалост, истината е, че много сайтове работят без този лиценз и ви съветваме да стоите далеч от тях. 

Законът за хазарта е един от най-строгите в света, което прави много важен фактор притежаването на сертификат от онлайн казиното. По-долу сме посочили някои от начините, чрез които той предпазва играчите:

Как да изберете сайт за онлайн футболни залози, който най-добре да отговаря на нуждите ви

Въпреки че ние сме тук, за да ви помогнем с вземането на това решение, ще дойде момент, в който ще искате да правите нещата сами, а когато този момент настъпи, ще трябва да знаете какви фактори да вземете предвид. За да ви помогнем с това, ние сме отбелязали някои ключови аспекти, за които да внимавате, когато избирате сайт за футболни залози сами. 

Помислете за вида на сайта за залози

Може да си мислите… колко различни видове сайтове за залози има? Е, истината е, че няма много видове, но със сигурност има няколко.

Например, вашият традиционен букмейкър, който предлага традиционните си спортни залагания, ще бъде пълен с пазари на спортни залагания и коефициенти, които платформата сама е определила. Е, както някои от вас вече ще знаят, можете да срещнете и борси за залози. 

Борсата за залози работи подобно на традиционният букмейкър, в смисъл че залагате на различни стойности, тук обаче не залагате срещу самата платформа, а срещу останалите играчи, затова е редно да разберете точно какво търсите вие. 

Не се задоволявайте с нискокачествени бонуси

Всички платформи за онлайн спортни залози предлагат някакви промоции, но само най-добрите предлагат наистина награждаващи. За жалост, повечето сайтове, които ще срещнете, ще промотират примамливо изглеждащи промоции, но когато се вгледате по-внимателно, ще разберете, че техните условия много ги ограничават. Ето защо ние ви съветваме винаги да преглеждате условията и правилата на сайта, преди да приемате каквато и да е оферта.

Офертите, които хващат окото на клиента, са тези, които уж са пълни с невероятни бонуси, но и най-често имат най-много ограничения. Под ограничения имаме предвид неща като изисквания за залог, ограничени бонус печалби, давностни срокове и ограничения за игри. Всички тези условия са често закачени за бонуси и е ваша задача да намерите тези с най-малките и ограничаващи условия. 

Ако искате да изкарате най-доброто от своите пари, внимавайте при разглеждането на наличните оферти, за да не се озовете със сайт, който предлага слабо награждаващи бонуси и други оферти. 

По-долу сме посочили някои от основните условия и правила, които ще намерите прикачени към промоциите, за да знаете за какво да внимавате: минимални депозити, лимити за депозит, ограничения на играчите, минимални и максимални залози. 

Разгледайте разнообразието от спортове

Няма значение дали търсите специфична платформа за футболни залози или за разнообразие от спортове, защото и при двете трябва да сте сигурни, че сайтът дава възможност за достатъчно опции за залагане. Ако търсите единствено и само футболен букмейкър, уверете се, че предлага и разнообразие от други спортове, което е по-голямо от останалите платформи, защото няма да мине дълго преди да се отегчите. 

Всеки букмейкър може да предлага различни опции за залог на мачове от Шампионската лига или на Висшата лига, но най-добрите платформи отиват една крачка напред и предлагат залози на някои не толкова разпространени състезания. 

Съвместимост с мобилни устройства

Много спортни сайтове в наши дни предлагат мобилни версии на своите сайтове или дори мобилни приложения, които могат да бъдат инсталирани както от iOS, така и от Android устройства. Въпреки че предлагането на мобилно приложение може да изглежда като предпочитана опция, много играчи са щастливи и с оптимизирани за мобилни устройства сайтове, които могат да ползват чрез своите браузъри, елиминирайки нуждата да се инсталират каквито и да е файлове. Обикновено мобилните приложения могат да бъдат по-удобни от сайтовете, но въпреки това, мобилните сайтове могат да доставят същото игрално изживяване. 

Затова, която и платформа да изберете, трябва да можете да се забавлявате.

Проверете предлаганите VIP програми

Предлагането на стандартни промоции и бонуси никога не е достатъчно в наши дни, затова можете да видите сайтовете за онлайн залози да предлагат нещо подобно на VIP Програма или Схема за лоялност. Тези „схеми“ и „програми“ са чудесен начин сайтовете да награждават своите най-лоялни клиенти с допълнителни ексклузивни бонуси и привилегии. Въпреки че повечето VIP програми варират от сайт до сайт, те общо взето награждават клиентите си в зависимост от паричната сума, която са депозирали и заложили.

Много VIP схеми са базирани на нива, като по-високите нива дават по-примамливи бонуси и награди. Обаче, за да се стигне до тези нива, клиентите трябва да депозират повече пари и понякога трябва да бъдат поканени от самата платформа, за да се включат. 

Приемани начини на плащане

Изключително важно е да се уверите, че желаният от вас букмейкър приема начини на плащане, които вие използвате или искате да използвате. Веднъж, след като сте намерили идеалния сайт, който предлага сигурна платформа и разнообразие от спортни игри и промоции, последното нещо, което ще искате да разберете, след като сте се регистрирали, е че те не приемат желания от ас начин на плащане. Най-добрите сайтове за онлайн залози ще предлагат много модерни и традиционни опции за плащане, даващи ви възможност за избор. 

Която и платформа да изберете, трябва да се уверите, че има поне тези основни начини за плащане: Visa дебитни карти, Mastercard и Maestro, както и зареждане чрез EasyPay, банков трансфер и е-портфейли. 

Търсете конкурентни коефициенти

Освен да се възползвате от различни промоции, един от най-ефикасните методи чрез които да се уверите, че взимате най-доброто за своите пари, е като използвате сайтовете с най-добрите коефициенти. 

Различни видове футболни залози

Не е изненада, че футболните залози са едни от най-популярните сред играчи от целия свят, надминаващи дори конните надбягвания и дартса. Именно заради популярността си, никога не се среща недостиг на опции за залог, когато става въпрос за футбол, което е огромен плюс за всички залагащи. 

В добавка на това, има много различни начини, по които можете да залагате на футболни мачове, и ние сме посочили някои от тях по-долу. 

Предварителни залози

Предварителните залози са най-традиционният метод за играчите да залагат на футболни мачове. Те дават възможност на залагащите да заложат на определен изход на мача, преди той да е започнал и по време на играта, те ще разберат дали са направили правилния избор. Например, едни от популярните предварителни залози са Победа/ Равенство/ Победа, първи голмайстор, и двата отбора да вкарат гол и последен голмайстор.

Повечето от сайтовете за спортни залози ще предложат разнообразие от опции като тези. 

Залози по време на игра/ Залози на живо

Залозите по време на игра, или залози на живо, са много сходни с предварителните залози. Различават се по това, че дават възможност на играчите да залагат на изхода от срещата след като тя е започнала. Този вид залагане е станал изключително популярен заради развитието на технологиите, което позволява букмейкърите да добавят още опции, като стрийминг и опции за cash out. Залозите на живо предлагат следните опции: Победа/ Равенство/ Победа, следващ голмайстор, следващ да получи картон, следващ ъглов удар, Под/ Над. 

Залагане за изхода на цели първенства

Този вид залози се различава малко от останалите две опции, защото вместо да се залага на краен изход от една среща, залагате на изхода на цели първенства. Например, можете да заложите на това, кой ще победи през Европейското през 2020г., или кой ще завърши като Топ голмайстор във висшата лига. Залагането на изход от първенство може да бъде забавно в началото на първенството и може да е също толкова печелившо, ако е направено както трябва.

Най-добрите функции на сайтове за футболни залози

Един начин, с който сайтовете за спортни залози могат да се отличат от останалите, е като предлагат достатъчно функции за залагане в техния сайт. Някои от тези, които ще намерите на букмейкърските платформи, са изключително важни за изживяването на клиента, докато той е в платформата и затова повечето букмейкъри предлагат доста. По-долу сме посочили всички функции, които трябва да намерите на най-добрите платформи. 

Cash-Out

Cash out е една от най-известните функции, които трябва да намерите в наши дни и повече от често е предлагана от букмейкърите на техните сайтове. 

За по-лесно, Cash out ще ви даде възможност да вземете част от цялата си печалба преди да е приключила срещата. Благодарение на тази функция, играчите могат да вземат печалбата, която имат преди края на събитието. 

Стрийминг

Стриймингът е функция/ услуга, която сега е предлагана от широк спектър букмейкъри, които позволяват на клиентите да гледат събитие от комфорта на своя дом. Нищо не е по-хубаво от това да имате възможност да гледате екшъна на място, но благодарение на големият скок на технологиите, играчите по целия свят имат много стрийминг платформи, от които да се възползват. 

С помощта на стрийминга, клиентите могат да вземат максималното от своите залози по време на игра, защото предаването на живо им помага да са в крак с всички събития, които в момента се случват. 

Много играчи изискват спортни събития, които да се предават на живо, когато са поставили залози на конни надбягвания, тъй като това е най-добрият начин да сте в крак с това как вървят залозите ви. 

За да използвате стрийминг услугите, които са предложени на сайта на букмейкъра, вие се нуждаете единствено от компютър, лаптоп, мобилно устройство или дори таблет, които могат да се свържат с интернет. Няма значение от това дали използвате мобилно приложение или сайт за конни надбягвания, платформата обикновено ще изисква да се регистрирате и да депозирате дадена сума пари, преди да можете да се насладите на предаване на живо. 

Конструиране на залог

Строежът на залог е една от по-новите функции, добавени към спортните платформи, но въпреки младостта си, тя е изключително популярна. Този вид залози дават възможност на клиентите да създават свои собствени уникални залози за събития, които се случват по време на футболен мач. Можете да комбинирате различни показатели, като голмайстор, брой ъглови удари и дори кой играч ще получи картон. 

С възможността да комбинирате различни показатели, конструирането на залози е чудесен начин да направите допълнителни печалби от своя залог. Въпреки голямото увеличение на печалбата, растат и коефициентите. 

Редактор на залози

Друга нова функция, която все повече и повече играчи искат да виждат възможна, е функцията за редакция на залозите. С тази функция, залагащите могат да редактират вече завършените си залози, което им дава допълнителна свобода, ако променят решението си. Докато залогът не бъде уреден, клиентите могат да го редактират както пожелаят, за да бъде той перфектният за техните нужди. Редакторите на залози работят при всички видове показатели, това включва футболни и конни залагания. 

Заключение

Футболът е изключително добре познат спорт и с най-добрите сайтове за футболни залози в България, които предлагат разнообразие от вълнуващи възможности за залагане на този фантастичен спорт, избирането на идеалния може да е трудно за вас. Ние се погрижихме да включим само най-добрите сайтове за футболни залози в нашата класация, за да бъдете сигурни, че който и да изберете, ще ви предостави първокласно изживяване при футболни залагания и голям набор от възможности за залагане.

Не намерихте каквото търсите? Разгледайте нашия списък от водещи приложения за футболни залози!