Най-добрите сайтове за залагания в България през 2024 г. – Къде да залагаме 

Онлайн сайтовете за спортни залагания актуализираха своите системи и направиха потребителското изживяване още по-незабравимо и вълнуващо, особено при залаганията на игри на живо. След стотици часове разглеждане и оценяване на различни сайтове за спортни залагания, в тази статия изложихме 20-те най-добри.  

Поради голямото търсене и високата конкуренция сред онлайн букмейкърите, идва и трудният момент да прецените кой сайт е най-надежден за вашите залози. Чудесното е, че стандартите се повишават, но все пак не е изключено да попаднете на някой измамен и незаконен сайт за залагания. Нашият екип от професионалисти си свърши работата, като състави списък с най-добрите онлайн сайтове за спортни залагания и бонусите, които предлагат те.

Част от нашия екип са професионални залагащи и спортни фенове. Техният богат опит ни помогна с намирането на сайтовете с най-бързите изплащания, най-добрите коефициенти и най-примамливите бонуси. Всичко това е описано детайлно в тази статия. В допълнение, много сайтове за спортни залагания предлагат на своите играчи възможност да играят и любимите си казино игри, а също предлагат и онлайн бинго игри, на които да се насладите.

Най-добрите сайтове за залагания

Съставихме този списък след подробно проучване на всеки един сайт, включително и изискванията им за залагане, методи за изплащане, бонуси и клиентското обслужване.

Read More
MIN DEPOSIT
100% бонус за депозит
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
100% + 200 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+
MIN DEPOSIT
€500 + 200 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+
MIN DEPOSIT €5
20 % БОНУС ДО € 500
MIN DEPOSIT €5
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
€1000 + 125 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €10
€1600 депозит бонус
MIN DEPOSIT €10
WAGERING 70x
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €30
100% до €300 + 100 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT €30
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €10
до €333 + 300 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT €10
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
€500 + 140 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
До €333 + 99 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
ДО € 300 + 100 БЕЗПЛАТНИ ЗАвъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
€2500 БОНУС + 250 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ.
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
100% до € 300 + 100 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
ДНЕВЕН КЕШБЕК ДО 20%
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
ДО 200 ЕВРО + 220 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
MIN DEPOSIT
WAGERING

Как да изберете букмейкър, който да е най-подходящият за вас? 

Това кой сайт ще намерите за най-подходящ за вас е според личните предпочитания. Все пак, имайте предвид някои неща при избор на правилния букмейкър, като промоционалните предложения и добре структурираната платформа. 

Ще разгледаме операторите на сайтове за онлайн залагания, които предлагат всички необходими удобства на своите клиенти. Всеки би искал да играе на платформа, на която редовно да печели, както и да се фокусира върху малките неща точно толкова, колкото и върху по-важните. 

Когато дойде времето да избирате, опитайте се да дадете отговор на първоначалните си въпроси. Ето някои важни фактора, на които трябва да обърнете внимание: 

1. Колко рано се пускат коефициентите: Като цяло, основният оператор е предпочитаната от всички опция, тъй като тези “зад завоя” обикновено са в съответствие с избора на останалата част от пазара за спортни залагания. За другите спортове, като националното първенство по футбол и младежкият футболНФЛ и колежански футбол, бихте искали сайт, в който да можете да видите навременни коефициенти. При ежедневните спортове коефициентите започват да излизат още предишната вечер или в деня на самото състезание. Коефициентите са от голямо значение и трябва да се вземат предвид, когато избирате сайт, в който да залагате.  

2. Кой онлайн букмейкър предлага най-добрите коефициенти: Ще попаднете на много оператори, които предлагат близки коефициенти. Тези, които не предлагат, няма да бъдат отразени от любителите на залагания. Изберете сайт, който предлага голям набор от избор на състезание в конкретния спорт. 

3. Кои сайтове за залагания имат “Juice” залагане: Това е главен инструмент за няколко онлайн оператора. От време на време не предлагат “Juice” или какъвто и да е намален дял за сайта. Други сайтове го правят редовно и си е съществуваща за тях опция. 

4. Има ли букмейкъри, които да предлагат “Програма за лоялност”: Ако печелите на обичайната си игра, това определено е предимство. Онлайн операторите все още имат възможността да се изравнят с онлайн казината, но някои от тях вече са доста напред – например BetRivers, популярен сайт, който предлага програма за лоялност, която е на нива. 

5. Промоции и бонуси: За привличане на нови клиенти и да ги насърчат да останат активни в сайта, операторите предлагат различни бонуси и промоционални оферти на своите потребители. Това могат да бъдат еднократни награди или разнообразни редовни оферти.  

Бонуси и промоции, които се предлагат от онлайн букмейкърите: Не изпускайте! 

Като цяло всяка една онлайн спортна платформа за залагания предоставя бонуси и промоционални оферти, за да привлече нови клиенти и да награждава активните си потребители. Тези промоции и бонуси, обаче, идват с доста изисквания и ограничения. Най-популярният бонус е този за нови клиенти при регистрация.  

Той помага на играчите да разберат как се играе и свързаните с него изисквания. Чрез него получавате допълнителни средства, с които да се забавлявате. Препоръчваме ви да обърнете специално внимание на условията, свързани с всеки от тези бонуси. Ако се използват правилно, можете да получите доста голяма награда, играейки с тях. Извадили сме някои от най-популярните бонуси, с техните предимства и недостатъци. 

Това би ви помогнало много при избора на най-подходящия сайт за спортни залагания. 

1. Бонуси за нови клиенти: Бонусът за нови клиенти се кредитира на всички играчи при регистрация на определен сайт. Той е достъпен за всички и може да бъде до стойност от (2000лв.). Не е нужно да се състезавате с други играчи или да трябва да правите правилен избор, за да спечелите. Имайте предвид, че този тип бонуси имат определени изисквания и понякога може да се наложи да играете със собствени средства, за да можете да изтеглите печалбите си от тях.

2. По-големи коефициенти: По-просто казано, по този начин получавате по-голяма печалба с подобрени коефициенти на най-добрите коефициенти. Тази оферта се предлага на ежедневна или текуща база. Този тип предимство обикновено се предоставя на събития с по-висок рейтинг. Но залозите с повишени коефициенти не са оферта, тъй като все пак залогът трябва да е печеливш. Доста е лесно да заложите повече на нещо, което не е с много добра стойност. 

3. Състезания: Тези състезания за изключително забавни, тъй като се състезавате с други играчи за това кой ще има най-добрите умения за хендикап. Наградата от едно такова състезание може да достигне до (1млн. лв.). Провеждат се месечно или седмично, в зависимост от местоположението и обектите. За да сте подходящ участник, трябва да имате умения в залаганията, защото там ще се сблъскате с много талантливи играчи. 

Трябва да сте уверени в решенията си. Много от състезанията имат такса за участие, която може да варира от (50лв.) до (10000 лв.). Таксата зависи от самото състезание. Най-големите състезания са фокусирани върху футболното първенство и турнира March Madness.

4. VIP & Програми за лоялност: Този вид оферта е предлагана на съществуващи играчи. Тези програми за лоялност обикновено награждават играчите с безплатни залози, от които може да се спечели огромен джакпот. Но обикновено се активират, след като загубите определена сума пари.

Клиентско обслужване на избрания от вас сайт за залагания

Като цяло има много онлайн сайтове за спортни залагания, които се възползват от своите потребители. Например, понякога не приемат печалбите на играчите или изплащанията не се обработват навреме. След нещо подобно, никой от играчите няма да продължи да играе на платформата. Но не е необходимо да се притеснявате за това, ако залагате на надежден и доверен сайт за онлайн залагания.

Може да откриете много такива случаи, четейки ревюта за онлайн сайтове за залагания. Затова ви препоръчваме да се осведомите добре и да си гарантирате спокойствие, преди да депозирате. Трябва да сте сигурни, че няма да имате проблеми с бързината на тегленията, когато решите да си ги получите. Ако има измамени играчи в някоя платформа за залагания, те ще споделят във форуми онлайн – същото се отнася и за положителните отзиви, като тези за чудесно клиентско обслужване. 

Понякога нещата могат да се объркат, ако се занимавате с изцяло дистанционни банкови транзакции. Играчите предпочитат да са сигурни, че ще има кой да им отговори на обаждането и ще асистира с полезна инфирмация при проблем.

Бонуси за спортни залагания

Всеки играч е наясно с промоционалните оферти и бонуси, когато започне да залага в онлайн сайтове за залагания и винаги настоява да получи такъв. Това е хубавата част, защото получавате безплатни залози или пари в брой при направен залог, който така или иначе ще направите. С други думи, по този начин имате шанс да спечелите големи суми, без да рискувате собствени средства. 

Тези бонуси и оферти за спортни залагания се предлагат, за да привлекат нови клиенти и да ги насърчат да продължават със залагания на техния сайт. Извадили сме едни от най-популярните онлайн бонуси за спортни залагания:

1. Депозит бонуси: Този бонус обикновено се нарича бонус за нови клиенти. Сайтовете за залагания ви дават възможността да удвоите вашия депозит или го съпоставят до определен процент от депозираната сума. Почти всички сайтове за залагания предоставят възможността за такъв вид промоционална оферта. 

2. Намалени “Juice” залагания: Това са еднократни залози, предлагани от почти всеки сайт или приложение за спортни залагания, които намаляват заложената сума. Това означава, че коефициентите от двете страни на залога ще са много по-добри, тъй като и самият сайт намалява сумата.

3. Безплатни залози: Една от най-популярните оферти, кредитирани от букмейкърите, са безплатните залози. Тези бонуси са еднакви навсякъде. Играчите могат да залагат определена сума на спорт, без да рискуват своите пари. Ако залогът е губещ, ще можете да инициирате възстановяване на сумата, като се свържете с клиентския отдел. Ако залогът е печеливш, запазвате правото си да изтеглите своите печалби. 

4. VIP награди: Най-добрите онлайн сайтове за залагания имат промоционални програми, които възнаграждават активната игра. Като цяло, този вид оферта се предлага на съществуващите акаунти и по този начин сайтовете насърчават старите играчи да продължат своята игра. Ще получавате точки при всеки залог. Тези точки можете да ги обърнете в награди или пари в брой. 

Важни фактори, на които трябва да обърнете внимание, преди да си отворите сметка на онлайн сайт за залагания

При залагане трябва да знаете, че има специфични изисквания, които трябва да очаквате. Чрез тези изисквания се формира основата на процеса на класиране за всички онлайн сайтове за залагания, без значение дали са за спорт или казино. 

1. Лицензиран и управляван: Всеки онлайн сайт за залагания трябва да има лиценз от признат от държавата орган. Това показва, че сайтът е законен и има право да предлага хазартни услуги. Лицензираните сайтове трябва да отговарят на регулаторните изисквания и да са напълно справедливи и честни.

2. Добра репутация: Водещите сайтове за онлайн залагания обикновено оперират от много години. По-популярните сайтове са с по-голям опит в обслужването и определено имат какво да предложат на своите потребители. Това не означава, че изключваме новите сайтове в бранша и, че те не фигурират в нашия списък, но предпочитаме вече доказалите се. 

Можете да прочетете ревюта за досегашното им представяне, за да сте сигурни, че това което предлагат, е подходящо за вас.

3. Лесен за депозиране и теглене на средства: Процесът на теглене и депозит трябва да е лесен. Уверете се, че този сайт предлага много методи за разплащане преди да депозирате средства. Всички онлайн сайтове за залагания трябва да са услеснили процеса за теглене и депозиране колкото е възможно повече. 

4. Бързи изплащания: Тегленето на вашите печалби трябва да бъде бързо и лесно. На никого не би му харесало да чака наградите си вечно. Топ сайтовете за залагания винаги правят всичко възможно, за да ви осигурят сигурни и бързи изплащания.

5. Отлично клиентсо обслужване: Отличното обслужване на клиенти трябва да бъде лесно достъпно и доста полезно. Добрата поддръжка трябва да бъде главен елемент за всяка една компания и това е особено важно, когато става въпрос за онлайн бизнес. Ако някой има нужда от асистенция, обикновено бързото разрешение на проблема е от изключително значение. 

Често задавани въпроси

1. Кои са най-добрите сайтове за залагания? 

Най-добрите сайтове за залагания предлагат по-добри коефициенти, отлично обслужване на клиенти и бързо теглене на печалбите. Съветваме ви винаги да четете ревюта на сайтовете, преди да се регистрирате и депозирате в тях. Трябва да се уверите, че това е най-подходящият сайт за вас. Всеки играч преценява кой е такъв спрямо своите лични предпочитания.

2. Законно ли е да се залага на спорт онлайн?  

Законно е да залагате онлайн с истински пари на спорт с определени ограничения и условия. Съветваме ви да прочетете по-подробно относно онлайн залаганията, преди да се впуснете в това приключение. Няма нито един играч, който да е бил обвинен или осъден заради онлайн залагания в България. 

3. Защо различните букмейкъри предлагат различни коефициенти за един и същ залог? 

Всеки сайт за онлайн залагания си е уникален и оперира независимо от другите сайтове. Всеки един спортен букмейкър предлага различни лимити при залагане. Когато онлайн букмейкърите намерят баланса, те могат да изплащат големите печалби с парите на загубилите и да вземат процент за себе си. Това означава, че печелят пари и от вашите печалби. Така функционират сайтовете за спортни залагания.

4. Кой сайт за онлайн залагания предлага най-добрите коефициенти? 

Да залагате на едно и също в различни сайтове за залагания е единственият начин да откриете най-добрите коефициенти за единичен залог. Можете да сравнявате коефициентите между различните сайтове и да заложите на най-добрия предлаган коефициент. 

5. Кой е най-бързият начин за депозиране в онлайн сайт за спортни залагания? 

Има много голям избор от опции за депозиране, измежду които можете да избирате. Използвайки дигитални портфейли, като PayPal, ще можете да депозирате лесно и бързо. Препоръчваме ви да разгледате достъпните опции на дадения сайт за залагания и да определите кой би бил най-добрият избор за вас. 

6. Колко време отнема да изтеглите печалбите си от сайт за спортни залагания? 

Средно отнема между 2 до 7 дни. Има и методи, които са доста по-бързи. Такива за криптовалутите и PayPal, например.

7. Безопасни ли са приложенията за онлайн залагания? 

Що се отнася до вашата безопасност, известните и популярни сайтове за онлайн залагания са изключително сигурни и надеждни за използване. Въпреки това законните сайтове за залагания са оторизирани от реномиран орган, като Комисията по хазарт в Обединеното кралство, НАП в България или Malta Gaming Authority за повечето държави в Европа . Тези сайтове биха били най-доброто място за вашето изживяване. 

Заключение: 

Ако търсите законни сайтове за залагания, трябва да обърнете внимание на някои фактори, преди да депозирате пари и да губите от времето си. Тези фактори са коефициенти, бонус за нови клиенти, бързо изплащане на вашите печалби и наличието на различни събития, на които да можете да залагате. Никога не изпробвайте спортен букмейкър, без да сте проверили дали това е законен сайт, лицензиран от признат орган. Фокусирането върху някои от тези ключови фактори може да ви помогне бързо да намерите най-подходящото място за вас. 

Вашите средства ще бъдат сигурни и безопасни, няма нужда да се притеснявате, че се крие нещо от вас. Възползвайте се от бонусите за нови клиенти след регистрация. С тях ще имате възможност да спечелите без да рискувате собствени средства. Най-добрите букмейкъри актуализират своя списък от промоции и ви предлагат разнообразие от оферти, като повишени коефициенти, програми за лоялност и много състезания. 

Всички сайтове, които сме включили тук, са сигурни, надежни, безопасни и залозите са честни и справедливи. Нашият експертен екип е проучил задълбочено всичко преди да ви го предложи. Това, в което трябва да се уверите, са вашите умения и предварителното прочитане на правилата и условията на сайта.

Надяваме се тази статия да ви е полезна. Споделете я в социалните медии, ако сте я намерили полезна за вас. Моля, редовно проверявайте за актуализации и вълнуващи промоции.