Най-добрите сайтове за залагания на крикет България 2022

Пазарът на крикет залозите се разраства неимоверно, благодарение на любителите на играта, които търсят най-добрите сайтове, в които да направят залозите си. За новите играчи обаче, които тепърва започват с крикет залозите, може да се окаже трудна задача да намерят надежден сайт.

Тази статия ще ви запознае с най-добрите сайтове за крикет залози, налични в интернет днес и кой от тях да изберете. А ако търсите списък с препоръчани сайтове за залози за други спортове, ние, разбира се, го имаме.

Ако не сте запознати с крикета, може да останете изненадани от разнообразиет, което играта предлага. Едно от най-големите предимства е нейната дълбочина, което я прави една от най-завладяващите за гледане, за играене, и, разбира се, за залози, игри. Първият мач по крикет е изигран между Англия и Австралия през март 1877 г. Оттогава играта се развива с все по-сложни платформи за залози. Милиони букмейкъри по света предлагат опции, както за онлайн, така и за физически залози.

Read More
MIN DEPOSIT
100% + 200 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+
MIN DEPOSIT
€500 + 200 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+
MIN DEPOSIT €5
20 % БОНУС ДО € 500
MIN DEPOSIT €5
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
€1000 + 125 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €10
€1600 депозит бонус
MIN DEPOSIT €10
WAGERING 70x
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €30
100% до €300 + 100 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT €30
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €10
до €333 + 300 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT €10
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
€500 + 140 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
До €333 + 99 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
ДО € 300 + 100 БЕЗПЛАТНИ ЗАвъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
€2500 БОНУС + 250 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ.
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
100% до € 300 + 100 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
ДНЕВЕН КЕШБЕК ДО 20%
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
ДО 200 ЕВРО + 220 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
MIN DEPOSIT
WAGERING

Най-добрите сайтове за крикет залози

Има разнообразие от крикет формати, от които да избирате. За щастие, хазартната индустрия поддържа темпото и търпи промени, използвайки съвременни технологии. В резултат на това има достоверни и реномирани сайтове за крикет залози. Ето нашия списък с препоръчани сайтове за залози за феновете на крикета:

Как да изберете сайт за крикет залози

Има много различни фактори, които да вземете предвид при избора си на най-добрия сайт за крикет залози. Въпреки това, основните и най-важните са: начален бонус, добри коефициенти и обслужване на клиенти.

Други фактори, на които да обърнете внимание:

  • Ако планирате да залагате на крикет мач на живо, изберете сайтове, които предлагат тази възможност с различни пазарни коефициенти.
  • Ако се възползвате от бонусите за новорегистрирани, това може да добави повече забавление и печалба към крикет залозите ви.
  • Потърсете повече пазари за залози в топ крикет турнирите през календарната година.
  • Общите минали статистики са от решаващо значение, тъй като могат да ви насочат какви залози да направите по-нататък.
  • Най-високо оценените сайтове за крикет залози предлагат табло на живо, актуализации на мачовете, коментари на живо и статус на отбора. Тези ключови стойности ще ви помогнат да сте близо до действието в реално време.

Прегледайте статистиката от различни крикет портали, като cricbuzz и  .

Как да се регистрирате в крикет сайт за залози

Ето как да се регистрирате в крикет сайт:

1.Кликнете върху бутона на избрания сайт

Щракнете върху бутона по-горе и ще бъдете пренасочени към избрания от вас крикет сайт

2. Регистрирайте се в казино сайта

Кликнете върху бутона за регистрация в сайта и започнете процеса.

3. Въведете данните си

Въведете името, имейл адреса и разплащателните си данни

Видове мачове по крикет

Ще преминем през трите основни типа на играта, за да разберете откъде да започнете със залозите си и как разликите влияят на начина, по който го правите. Основите на крикета са едни и същи, независимо от формата, който се играе. След хвърлянето на жребий, единият отбор батира пръв, а другият защитава полето. Батиращият се опитва да вкара колкото се може повече рънове. Отборът с най-много рънове в края на всеки ининг печели мача.

Тестов крикет

За мнозина това винаги ше бъде идеалният формат на крикет играта. Този тип крикет изправя международни отбори един срещу друг в най-дългата версия на играта, която може да продължи до пет дни или повече. Например, в състезание от четири ининга всеки отбор се състои от 11 играчи.

В днешната епоха на незабавното задоволяване на желания и бързо развиващите се забавления, крикетът, особено тестовият крикет, изглежда не се харесва от всички. Освен това, много хора намират за объркваща идеята за игра, която може да отнеме до пет дни, за да приключи и то без ясен победител.

Въпреки това милиони хора по целия свят са очаровани от историята и страстните съперничества в тази игра. Кой не е чувал за Ешъс например? Двугодишният мач между Англия и Австралия се счита за едно от най-свирепите съперничества в спорта.

Тест крикетът е толкова обичан, защото притесненията, че даден отбор е по-малко квалифициран, изглеждат неоснователни за толкова дълъг период от време. Когато комбинирате всичко това с калибъра на отборите, които играят, е лесно да разберете защо се смята, че този формат предлага най-добрите мачове.

Поради популярността на тест крикета, най-добрите сайтове за залози, застъпват широко играта, особено по време на големи турнири като Ешъс, който привлича последователи от цял свят. Англия срещу Индия и Англия срещу Пакистан са още две от големите тестови серии.

В крикет залозите не само отборите се възползват от опита си, залагащият го прави също. Това е един формат, при който познаването на спорта и знанието за какво да следите по време на дълга и трудна игра може наистина да помогне.

Еднодневен крикет

Еднодневните международни формати ODI (от англ. One Day Internationals) са една от трите официални форми на крикета, в която два отбора от 11 играчи се състезават един срещу друг. Инингите на всеки отбор в ODI мач са ограничени до 50 оувъра или докато всички негови играчи не бъдат елиминирани, което от двете се случи първо.

Всеки боулър от отбора може да играе най-много 10 оувъра. За първите десет и последните десет оувъра само двама и петима играчи могат да играят извън кръга от 30-метровия кръг.

Контрастът между този формат и тестовите мачове е очевиден от името му, известно още като крикет с ограничени оувъри. Въпреки това, си струва да споменем, че отборите са значително по-активни и агресивни и повече рискуват.

Тъй като има по-малко време между мачовете, игрите понякога са доста напрегнати.

Двадесет и двадесет

Тозо нов стил буквално разтърсва света на крикета. Това е изцяло нова игра с топка, подобрена версия на еднодневната, която е бърза, яростна и мигновена и води до привличането на нова публика към спорта. Този вид крикет е наситен с действие и привлекателен за по-младата аудитория. Разбира се, феновете на класическата игра не го харесват, но тъй като привлича множество хора да гледат крикет, това е от полза за спорта.

Двадесет и двадесет е тук, за да покаже на всички какво е крикет, независимо на кой вариант сте фен. Това е значително по-съкратена версия на оригиналната игра, която завършва за приблизително три часа с един ининг от всеки отбор, разделящ играта с максимум 20 оувъра.

С малки изключения, играта се играе на стандартни игрища за крикет, като се използват правилата от еднодневния крикет, въпреки че е като свръхзаредена версия на него, по отношение на самата игра.

Този стил е много по-динамичен и играта е пълна с екшън докрай. Докато тестовият крикет изисква по-голяма издръжливост, мнозина вярват, че този формат е много по-натоварваща физически игра с често експлозивен стил.

Индийската Висша лига, например, е едно от най-успешните в Twenty20. Мачовете от лигата са по-посещавани от всеки друг спорт.

Най-добрите събития за крикет залози

Различни събития по крикет се организират от време на време от Международния съвет по крикет (ICC). От Световната купа до IPL, всеки любител на крикета, особено тези, които обичат да залагат, чака тези турнири, за да подложи на изпитание своите знания и евентуално да спечели няколко залога.

Ето кои са най-важните крикет събития:

Световна купа по крикет на ICC

ICC Световната купа по крикет (ODI) се провежда веднъж на всеки четири години, и е едно от най-любимите и най-очакваните крикет събития. Организира се от края на май до юли с широк набор от събития, на които можете да залагате, както на живо, така и преди началото им.

Има много опции за залагане по време на Световната купа по крикет.

Квалификации за Световната купа

Турнирът за Световната купа се проведе за по-малко от осем седмици, но това е квалификационен мач между различни отбори от по-ниско ниво като Зимбабве, Афганистан, Ирландия и др.

Квалификациите се организират на различни места, което ви дава възможност за залагане на различни събития. Тъй като квалификационните игри са от съществено значение, можете да сте сигурни, че ще намерите страхотни коефициенти за тях.

Индийска Висша лига

Индийската Висша лига е най-голямата крикет лига в света, организирана от BCCI (Индия). IPL е доминиращата и популярна спортна лига в Индия. Много IPL сайтове за крикет предлагат всички различни видове залози, които можете да направите. Това е турнир във формат T20, който се провежда в продължение на 2 месеца в 60 състезателни мача.

Биг Баш лига

Заедно с Индийската Висша лига, това австралийско Twenty20 състезание е една от десетте най-популярни спортни лиги. Въз основа на успеха на Индийската Висша лига, Биг Баш лигата е основана през 2011 г с осем отбора, разположени в шест града.

Биг Баш се състои от осем отбора:

Аделайда Страйкърс, Брисбейн Хийт, Хобарт Хърикейнс,Мелбърн Ренегейдс,Мелбърн Старс, Пърт Скорчърс, Сидни Сиксърс и Сидни Тандър.

Подобно на Индийската Висша лига, всеки клуб може да вземе до 18 играчи, без стандартните за щата ограничения, които са прилагани в предишните турнири по крикет в Австралия. Всяка страна може също да добави двама базирани в чужбина играчи към своя списък.

Световната купа ICC T20

Световната купа ICC T20, която стартира през 2007 г., е най-чаканият турнир за любителите на крикета и на залозите. T20 Световна купа е международен турнир по крикет с 16 участници, който се провежда за мъже и жени на всеки две до четири години.

Залагането във формат T20 е толкова просто, колкото залагането на традиционните мачове от Световната купа по крикет.

Сериите Ешъс

Това е уникална поредица от състезания между Англия и Австралия и е едно от най-старите спортни съперничества. Всеки фен на крикета в тези държави със сигурност ще спомене Ешъс като най-значимото събитие по крикет.

На всеки две години двете нации играят, като победителят взима една от най-известните, а и най-малките, награди в спорта – Урната на Ешъс. Редува се между Англия и Австралия. И двете страни се състезават в тестова серия от пет мача, която продължава до пет дни.

За мнозина това вековно съперничество е определило тестовия крикет и за двете държави. Този мач осигурява някои от най-вълнуващите спортни събития в продължение на дни наред.

На кой крикет пазар да заложите

Има много различни видове залози за мач по крикет или турнир. Ето най-популярните онлайн залози на крикет, от които можете да изберете:

Победител в мача

При този тип залог, трябва да опитате да познаете победителя от конкретен мач по крикет. Избирате отбор, залагате на него и ако познаете резултата, получавате печалба според коефициента в сайта. Този тип залог е възможно най-простият и е чудесен избор ако нямате много опит в крикета.

Безспорен победител

Избирате фаворит, който смятате, че ще спечели определен тур или турнир. Можете да залагате на отбора домакин, който обикновено е представен с „1“, на отбора гост, обикновено обозначаван с „2“ или равенство – X. Това е най-популярният пазар за крикет залози и е наличен и за трите версии на играта.

Големите турнири по крикет като IPL, Ешъс и Световната купа са оценени предварително с години напред в някои платформи за крикет залози. Ако избраният от вас отбор спечели, получавате парична награда от букмейкъра ви.

Има и друг вид залог, който позволява да заложите на Австралия, например, като победител в предстоящото Световно първенство T20. Да предположим, че те загубят на финала от Индия, вие все пак можете да получите част от парите си обратно.

Неточна или лоша топка

Една от по-сложните възможности за избор е залагането на неточна или лоша топка. Имате различни опции за това как ще падне следващия уикет като ударен, уловен, LBW, спънат, или аут. Разбира се, обстоятелствата около всяко събитие може да се променят значително в зависимост от това какво се случва в играта или дори от времето.

Обикновено „хванат“ е най-предпочитаният вариант, защото е най-разпространеният. Въпреки това, дори и при по-ниски коефициенти, това може да е привлекателен избор в игра на T20, ако индийските батсмени играят агресивно. Ако забележите, че топката започва да се люлее в Тест крикета, поддържането на LBW при по-високи коефициенти може да е правилният избор.

Топ батсман

Изборът на играч за Топ батсман е често срещана опция за залагане на крикет преди мач. Трябва да предположите кой ще вкара най-много рънове в следващите ининги. Играчът с най-голям общ резултат се обявява  за победител.

Залаганията на Топ батсманса популярни за играчи като Вират Коли. Въпреки това, има случаи, когато може да останете приятно изненадани, въпреки коефициентите. Например, ако Англия е на път да достигне не много висок общ резултат, но експлозивен играч като Бен Стоукс или Джос Бътлър се задейства, ръновете може бързо да се натрупат.

Играч на мача

Наградата „Играч на мача“ се дава на този, който се представи най-добре на терена във всеки голям мач по крикет. Избирането на победител може да е трудно, защото всеки отговаря на условията, но пазарът предлага и по-високи цени поради многото резултати.

Ще блесне ли батсмен като Рохит Шарма и ще доведе ли Индия до победа, или боулър като Стюарт Броуд, който промени играта в полза на Англия, ще вземе наградата? Ако успешно предскажете Играча на мача, може да спечелите много пари.

Общ брой рънове в един ининг

Общите рънове в инингите са един от най-популярните избори за залози на крикет на живо. Пазарът обикновено се отнася до бъдещи или съществуващи ининги и всичко, което трябва да направите, е да прецените дали резултатът ще бъде по-голям или по-малък от коефициентите, предлагани от сайта за залози. Често букмейкърите залагат 5/6 (1,83) или 10/11 (1,91) както за над, така и за под определена линия.

Например, в ODI мач срещу Австралия в Lord’s, може да заложите на Англия да отбележи над 299,5 ръна. Ако отборът домакин може да отбележи 300 или повече ръна преди инингът да приключи, вашият залог ще бъде успешен.

Как да изберете сайт за крикет залагания

Няма универсален подход за избор на сайт за залагания. Например, ако имате предпочитан метод на плащане като PayPal, Skrill, Neteller или пък банков превод, може да направите избора си на база дали сайтът го предлага. Ако пък сте почитател на игрите на живо, това е нещото, което ще търсите на страницата.

Преди да заложите на някое събитие по крикет на живо, ви препоръчваме да се уверите, че сте намерили най-добрите коефициенти за това. Големите коефициенти означават по-големи печалби. Освен това, не забравяйте да се възползвате от бонусите за новорегистрирани и промоционалните оферти от нашите препоръчани сайтове за крикет залози.

Залози на крикет на живо

Много спортни игри продължават малко повече от два часа, крикетът обаче не е от тях. В зависимост от формата на крикет мачовете, можете да заложите на тях до пет дни.

В резултат на това, крикет залозите на живо стават изключително популярни. Дори и най-краткият международен формат, крикет Twenty20 или T20, отнема около четири часа, за да завърши, оставяйки достатъчно време за залагане по време на игра.

В много ситуации има повече пазари за залози на крикет на живо, отколкото преди началото на турнира. По време на важни събития букмейкърите разширяват предлагането със стотици различни алтернативи. В нашето ръководство за пазарите за крикет залози ще намерите допълнителна информация.

Много сайтове за залози също предоставят данни за крикет на живо, като табла и коментари. Това означава, че можете да следите действието в реално време и да сте в течение на най-актуалните коефициенти на едно място.

Предаване на крикет на живо

Един от най-привлекателните аспекти на онлайн крикет залозите е възможността да гледате играта в реално време. В много от нашите топ сайтове за залози, излъчването на живо е достъпно за различни спортове, включително крикет. Много от големите имена в сферата на онлайн залозите предоставят такава възможност.

Достъпността на лайв стрийминга варира в зависимост от това къде се намирате, тъй като в различните държави се излъчват различни мачове. Излъчвали са се много Тест мачове, One Day Internationals и Twenty20.  

Вътрешните турнири включват IPL, Пакистанска Суперлига, Биг Баш лигата и много други. Отидете на страницата за мач по крикет, когато началният час наближи, за да получите достъп до стрийминга.

Тази функция е достъпна само ако акаунтът ви е захранен или активен. Това означава, че трябва да имате минимален баланс или да сте направили залог през последните 24 часа от влизането. Въпреки това, не е нужно да залагате на мача по крикет, за да гледате стрийминга на живо.

Приложение за крикет залози

Вече не е нужно да сте пред компютъра, за да правите залози. В дигиталната ера, в която живеем, най-актуалните коефициенти и пазари за залагания са достъпни навсякъде и по всяко време.

Наличието на удобно приложение е в основата на всеки успешен онлайн букмейкър. Любителите на крикета получават достъп до различни вълнуващи функции.

Сигурност и безопасност

Проверяваме дали сайтът за залагания има валиден лиценз, тъй като това означава, че е безопасен и няма място за измама или злоупотреба. Винаги препоръчваме само такива сайтове. Друго нещо, което трябва да вземете предвид, са мненията на потребителите и дали ако има оплаквания, те са решени по възможно най-добрия начин.

Едно от най-важните неща, които може да проверите, е от колко дълго работи операторът. Добре известен факт е, че надеждните букмейкъри съществуват от години, а техните клиенти са доволни.

Може би сте чували за компании като eCOGRA, IBAS, Gamcare. Реномираните сайтове работят с тях, както и с други независими компании, които тестват и сертифицират хазартните софтуери и системи.

Често задавани въпроси

Кое е най-доброто приложение за крикет залози?

Има хиляди онлайн сайтове за залагания на крикет, които могат да бъдат определени като най-добри. Въпреки това, вземете предвид високите коефициенти, доброто обслужване на клиенти и атрактивните начални бонуси, тъй като това са най-важните фактори. Затова винаги четете Общите условия на даден сайт, преди да инвестирате времето и парите си в него.

Законни ли са залаганията на крикет в България?

Крикет залозите са законни в България, стига да са при лицензирани за това букмейкъри. В страната онлайн казината се лицензират и регулират от Националната агенция по приходите – НАП, но могат да имат валидни лицензи и от други европейски регулаторни органи, като тези на Малта, Гибралтар и Обединеното кралство.

Кой е най-добрият сайт за онлайн залагания на крикет?

Има много различни сайтове за крикет залози с разнообразни функции в приложението и в играта, както и с атрактивни бонуси за новорегистрирани играчи. Популярен сайт в България е bet365. Той предоставя конкурентни коефициенти и чудесно обслужване на клиенти.

Какво трябва да търся в най-добрите сайтове за залагания на крикет?

Ще ви бъде от полза да вземете предвид някои ключови фактори при избора си на сайт за крикет залози, например като атрактивни бонуси, коефициенти, функционалност и т.н. Понякога някои сайтове за залози предлагат удвояване на залога ви или безплатни залози, което ви позволява да заложите без риск на някое спортно крикет събитие.

Друг важен фактор е обслужването на клиенти. Наистина добрите сайтове предлагат на клиентите си 24/7 обслужване. Изборът на конкурентни коефициенти е също важен, защото от тях зависи печалбата ви.

Каква е разликата между залаганията преди мач и по време на игра?

Залозите на крикет преди мач позволяват да заложите преди началото на мача. Можете например да заложите на печеливш отбор, човек на мача, на най-високия резултат, на победителя при хвърляне и т.н. Залагането на крикет по време на игра ви позволява да правите залозите си, докато се играе мачът или пък да заложите на сесия.

Кои са някои от най-добрите сайтове за крикет залози, предлагащи статистика и табло за минали резултати?

Някои сайтове предлагат задълбочени статистически данни и минали резултати, за да правите залозите си информирани. bet365 е сред водещите имена и на страницата ще намерите достатъчно информация и статистика.

Колко важни са коефициентите за онлайн залагания на крикет?

При онлайн крикет залозите, коефициентите показват възможността ви за печалби. По-високите коефициенти означават, че резултатът е малко вероятен, докато по-ниските означават, че резултатът е очакван. Преди да заложите, прегледайте коефициентите, които се предлагат в различните сайтове. Това ще ви помогне да разберете правилата и условията  и гарантира по-високи изплащания.

Кои са някои от най-добрите крикет турнири, на които мога да заложа онлайн?

Ако планирате да залагате на крикет събития, страхотната новина е, че винаги има международни турнири, които се провеждат. Когато става въпрос за най-добрия турнир, всички събития, организирани от ICC, като Световната купа, T20 World Cup, Champions Trophy, IPL и др., са най-добрите турнири за онлайн залози. Най-добрите сайтове предлагат различни залози на крикет във всички тези турнири, включително Ешъс, Биг Баш, Super Smash, Vitality Blast и всички други двустранни серии, в които отборите се състезават.

Как да разбера дали даден сайт за онлайн залагания на крикет е безопасен за регистрация?

Повечето от онлайн сайтовете за крикет залози, които препоръчваме, са регистрирани и регулирани от регулаторни органи като НАП или тези на Малта, Гибралтар и Обединеното кралство. Тези сайтове ви гарантират честност, бързи изплащания и лесни тегления. Освен това ще се насладите на играта си спокойно, знаейки, че личните ви данни и финансовата ви информация за в безопаснот.

Заключение

Когато става въпрос за крикет залози, има много възможности и ние обърнахме внимание на най-важните от тях, тези за които да следите.

Обобщихме проучванията си и оценихме всеки букмейкър. Според нас всеки сайт за залагания с рейтинг от 4 или повече звезди е страхотен. Три звезди е средно добра оценка и ако даваме по-ниски оценки, има основателни причини за това.

Така че, ако обмисляте да залагате на крикет в Индия или някъде другаде, не пропускайте да прочетете ревюто ни.