Най-добрите сайтове за залагания върху тенис България 2024

Както знаете, тенисът е най-гледаният спорт с ракета в света. Освен да го гледат, много играчи обичат и да залагат на нещо, поради бързите игри и факта, че не трябва да чакат много дълго за да разберат дали печелят или губят. С увеличаването на популярността на мобилните залагания, тенисът е един от спортовете, които са придобили голям възход. Разтящата популярност на играта и подобрените условия на онлайн залозите са направили възможни залозите от всички по света. 

Залагането на тенис мачове приодбива все по-голяма популярност, като все повече хора залагат на спорта. Например, ако вземете Australian Open през 2018 като пример, според Betfair, финалът при мъжете е имал 150млн. лв. в залози!

Дори и да сте нови в индустрията, тенисът е отличен спорт, с който да започнете своето приключение и ще ви бъде доста лесно. Основното нещо, което трябва да имате предвид са турнирите, видовете залози и настилката на игрището. Базите от данни на платформите и сайтовете за залози ви предоставят цялата информация, от която имате нужда, за да не залагате на сляпо.

Read More
MIN DEPOSIT
100% + 200 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+
MIN DEPOSIT
€500 + 200 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+
MIN DEPOSIT €5
20 % БОНУС ДО € 500
MIN DEPOSIT €5
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
€1000 + 125 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €10
€1600 депозит бонус
MIN DEPOSIT €10
WAGERING 70x
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €30
100% до €300 + 100 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT €30
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €10
до €333 + 300 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT €10
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
€500 + 140 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
До €333 + 99 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
ДО € 300 + 100 БЕЗПЛАТНИ ЗАвъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
€2500 БОНУС + 250 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ.
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
100% до € 300 + 100 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
ДНЕВЕН КЕШБЕК ДО 20%
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
ДО 200 ЕВРО + 220 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
MIN DEPOSIT
WAGERING

Наръчник за начинаещи

Нека започнем с основните неща преди да скочим в играта и да се учим как да правим залози. Играта на тенис се състои от двама играчи, които играят един срещу друг на правоъгълно игрище. Мрежа разделя игрището на две равни части в центъра му. Освен това, полу игрището има две подразделения- дясно (deuce) и ляво (ad).  

Има зона за сервиз, която се простира от мрежата до края на игрището. Когато играч сервира, той насочва топката към зоната за сервиз на опонента в диагонална посока. Също така ще видите и алеи, от дясната и лявата страна на игрището, но те се използват при игра по двойки. 

Сега, след като научихте оформлението на игрището, е време да разгледаме и точковата система. Най-лесно ще бъде да запомните, че всеки играч започва с резултат 0. Това обаче не е обикновена нула. В тениса, когато играч има 0, това се нарича „love“. Всяка точка, която играч спечели, му носи 15 точки. Следващата прави резултата и 30, а последната 40. 

Играчът, който пръв вземе и четвъртата точка печели мача. 

Ако има равенство, при което и двамата играчи имат 40 точки и някой от играчите вземе следващата точка, резултата отива на „advantage“. Ако играчът с „advantage“ спечели и следващата точка, то той печели и гейма. Ако опонента я спечели обаче, те отиват обратно на равенство. 

Една игра на тенис има 6 или 7 сета, а за да спечелите мача, трябва да спечелите 2 игри. Например, ако играч води при 6-5, то тогава той/тя може да спечели играта, като направи резултата 7-5. Ако резултата е равен обаче, те имат отиват към tiebreaker. Това е допълнителен сет, който се играе за 7 точки. Тенис мач може да има 5 или 3 сета, в зависимост от турнира. 

Играчите започват мача със сервиз. Единият играч сервира топката диагонално към другия, който пък трябва да я върне. Размяната на удари продължава докато някой от играчите не допусне грешка или топката не попадне на място, където играч не може да я върне обратно към опонента си. 

Всяка грешка е точка за противника, което увеличава резултата му. 

Правилата

Сега, след като имате базовите познания за това как се играе играта, ето и правилата:

Точки

Точковата система в тениса е различна, когато е сравнявана с останалите спортове. Както написахме по-горе, играчите започват с 0 и играят до 40, както следва: 

 • Първата точка дава 15
 • Втората точка прави резултата 30
 • Третата точка- 40
 • Четвъртата точка е победната

Ще има равенство, когато играчите имат равни точки- 40-40. В този случай, играч трябва да поведе с две точки, за да спечели. Печеленето на една точка му дава „advantage“, a ако я изгуби, равенството се завръща.

Печеленето на мача изисква изиграването на 3 или 5 сета. За жените се използва формата 2 от 3. Същото важи и за мъжете от всички турнири от Асоциацията на тенис професионалистите. За финалите при мъжете винаги формата е 3 от 5. 

Сервиране

Най-важното оръжие на играчите е сервиса. Той е основна част от спорта, защото гейма започва с него. Тук има следните правила: 

 • Хвърляне на монета определя кой сервира пръв. 
 • Играчите сменят местата на сервиране, като дясната страна е винаги първа. 
 • Играчът, който сервира, се стреми да насочи топката в зоната за сервиз на противника, диагонално. 
 • Играчите не могат да местят краката си от линията преди сервиса. 
 • Ако играч не успее да приземи топката в противниковото поле, то това се смята за фал. 
 • При първи фал се дава възможност за още един опит, ако и той се окаже неуспешен, играчът губи точка. 
 • Ако топката удари върха на мрежата и се приземи в противниковата зона за сервиз, това не е фал, но ако се приземи извън нея, то това се счита за такъв. 
 • Няма определена позиция за сервиране, но е важно да стоите извън линията диагонално на сервиращия. 
 • След сервиса, играча започва, освено ако няма фал или топката не се приземи извън игрището. 

Основи на играта

Следните неща са нужни, за да може играч да направи точка:

 • Не може да удряте топката два пъти. 
 • Играчът трябва да удари топката, преди тя да тупне втори път. 
 • За да продължи играта, играчът трябва да удари топката така, че тя да се призми в пределите на игрището.
 • Ако топката се приземи на линията, счита се, че е „вътре“
 • Играчите не трябва да докосват мрежата с тялото си или с ракетата, за да не изгубят точка. 

Залози на тенис

Залагането на тенис изисква от вас да научите коефициентите, които определят възможната печалба, когато направите залог. Също така помага и ако имате някакви познания за играта, защото това ще ви помогне по-добре да предвидите изхода ѝ. Също така, ще видите, че има три вида коефициенти:

 • Дробни: популярни са във Великобритания и Ирландия
 • Десетични: широко-разпространени в южното полукълбо и Европа. 
 • „Време за пари“: известно в Северна Америка

Независимо какви знания има човек за играта, винаги може да се случат човешки грешки. Спортните залагания никога не са точна наука, чийто резултат винаги можете да предвидите. Независимо от това, законът за вероятностите помага при определянето на резултата от залога, което пък намалява загубите. 

Какво означават коефициентите 

Изучаването на пазара е изключително важно, но същото значение имат и коефициентите. Например, ще видите играч, който има коефициент 1.75 да спечели Големия Шлем. Какво означава това? Коефициентите представляват възможността за определен изход от срещата. 

Коефициент от 1.75, зададен от букмейкъра, показва шансовете на играча да спечели турнира. Той е калкулиран на база на информацията, която букмейкърът събира и на парите, които са заложени за този играч. 

The following formula can be used to get a percentage number of probability from the bookmakers quoted odds.

Следната формула може да бъде използвана, за да видите вероятността на коефициентите в проценти. 

Предполагаем процент  = 1/десетична дроб

При коефициент от 1.75, предполагаемият процент ще бъде 1/1.75= 0.5741, или 57.41%.

Когато имате информацията и разбирате възможността за печалба, гледайки играч, ще имате по-голям шанс да правите успешни залози на платформите за залагане на тенис на корт. 

Тенис турнири

Международната тенис федерация (МТФ) включва всички турнири и събития, свързани с тениса на корт, включително и плажния тенис. Има повече от 211 национални тенис организации и 6 регионални. Този орган администрира и регулира спорта, организира състезания и участва в развитието и рекламата му. 

Тя си партнира с Асоциацията на тенис професионалистите и Женската тенис асоциация, за да организира турнирите. Въпреки това, МТФ организира самостоятелно Големия Шлем, купата Davis, купата Fed и други събития. 

Големите събития

Това да знаете големите събития в тениса ще ви помогне да опознаете по-добре играчи. Също така ще ви улесни при вземането на решения, когато искате да познаете изхода от даден мач. Нека разгледаме всички престижни турнири, които дават освен слава и добри парични награди. 

Australian Open

Това е първият турнир от Големия Шлем през годината, играе се на твърд корт. Комплексът в Мелбърн е бил домакин на повечето мачове от 1988г. Това е и първото място, в което са навлезли много иновации. 

С температури стигащи до 43, комплексът приел „политика за екстремните жеги“ след много критика от играчите.

French Open

Повечето играчи отиват в Париж, Франция, за да участват във French Open, през май и ранния Юни. Играчите играят на клей кортове, което допълнително затруднява играчите. Заради настилката, топката отскача повече и е по-бавна, което води до по-дълги срещи. 

Титлата в това състезание предлага и най-малката награда от Големия Шлем, 4 200 000лв.

Уимбълдън 

Много от играчите и феновете смятат Уимбълдън за най-високата точка в тениса. Заради историята си, този турнир е различен от останалите. Той има няколко традиции, което го прави уникално събитие. Играчите се покланят пред кралското семейство, което е в „кралската зона“ преди да започне играта. Всички играчи трябва да са в бяло, а вместо „женски и мъжки“, разделението на „дами и джентълмени“, а наградата за победителя е 4 400 000.

U.S Open

US Open започва през Август и продължава до уикенда на Деня на труда. Има корени от Националното Първенство на САЩ, което го прави един от най-старите турнири. Първоначално се е играело на трева и клей, но след това играта е преминала на постоянна твърда настилка. 

За разлика от твърдите кортове на Australian Open, тук топчето отскача по-малко. Победителят взема награда от 6 млн. лв.

Други тенис турнири

Въпреки че Големия Шлем е перлата в короната на тениса, има и други турнири, в които играчите могат да участват. Двете тенис организации имат подобна структура с малки разлики. 

Мъжки тенис

Мъжкият тенис има три нива- серии 1000, 500 и 250. Името говори за себе си- Мастърс 1000 включва 9 турнира през годината и в него участват играчите от топ 8. В сериите 500 има 11 турнира и предлага много повече като парични награди. Например, победителите на турнира в Дубай прибира четири милиона лева и 500 точки. Турнирите от 250 са за аматьори и за тези, които искат да се изкачат в листите, за да влязат в големите турнири. 

Женски тенис

Турнирите „Premier“ са най-престижните в категорията жени и имат три категории: Premier Mandatory, Premier 5, и Premier. Може някои играчи да не искат да участват в Premier Mandatory, защото се държи от ATP, но пък предлага отлични парични награди и издигане в класирането. Premier 5 има 5 турнира, докато Premier има 12. 

Купите Davis и Fed

И двете са ежегодни и добавят щипка интернационализъм в тениса. В купата на Davis мъже се състезават за държавите си, докато жените го правят в купата Fed. Може да приемете, че тези турнири са като „Световното по тенис на корт“ 

Олимпийски тенис

Тенисът е станал постоянен спорт в Олимпийските игри през 1988г. Има пет турнира- мъже сингъл, мъже двойки, жени сингъл, жени двойки и смесени двойки. Настилката се променя според държавата, в която се провеждат игрите. 

Залагане на тенис

Сайтовете за спортни залози ви позволяват да правите залози на тенис, стига да покривате условията, според които трябва да сте поне на 18г. След като валидирате акаунта си, ще можете да депозирате средства в сметката си в платформата и да започнете да залагане. Изживяването ви може да е различно в различните сайтове. 

Ако разбирате много добре играта и искате да разбере различните видове залози, които можете да правите на тенис, то трябва да прочетете информацията по-долу, където сме описали видовете залози на платформите за залагане:

Залог на турнир

При този вид залог избирате кой ще победи в целия турнир, а не определен мач. В зависимост от турнира, който сте избрали, може да се нуждаете от поне 7 победи, за да спечелите. 

Залог на мач

Тук ще правите залози на единични тенис мачове. Ще избирате или победител или загубил, това е един от лесните начини да правите залози в тениса. 

Хендикап залози

Ако имате познания за американските залози, то тогава хендикам залозите са като разделените. Ще има два вида хендикап, като и двата са лесни залози и предлагат добри печалби. Ще имате определен брой игри или сетове, на които да правите залози. 

Можете да избирате между играч А или Б. Ще има хендикап предимство за играч А и обратното за Б. Например, ако Федерер има хендикап -8 срещу Джон, който има +8 и Федерер спечели с 19-13, ще загубите залога именно поради наличието на хендикап. 

Залози под и над

Залозите под и над са като хендикап залозите, но избирате или на игра или на сет. Тове е двойна система на залагане, където поставяте парите си на игри или сетове и печелите ако играните игри или сетове са повече или по-малко. Нека използваме сетове за този пример:

За ЖТА важи правилото за 3-те сета. Следователно, коефициентите за под 2.5 или над 2.5. Да кажем, че Серена играе с Кербер и сте сигурни, че Серена ще спечели в редовните сетове. В този случай, ще играете под 2.5, защото си мислите, че няма да е нужно играенето на всички три сета. 

Залози по време на игра

Залозите по време на игра виждат растеж сред залагащите на тенис. Играчите може да са започнали гейма преди няколко минути, а мача преди по-малко от час. Ще бъдете на нокти, но ще имате отлични възможности за залози на няколко сета или гейма. 

Другите залози са прости и можете да ги правите ако нямате търпение да изчакате турнира да приключи. Например, може да заложите на определен играч да спечели даден брой точки или победител за гейма. Също така може да залагате на сетове, където правите предположение на броя сетове изиграни в мача или на победител.

Ще срещнете букмейкъри, които предлагат категория с двоен резултат, където имате възможност да правите залог на два показателя. Например, слагате залог на играч А, който губи първия сет, но печели мача. Комбинирате два залога, с по-добри шансове, но и по-голяма цена. 

Как работят коефициентите на тенис залозите 

Сега, след като имате основите на тениса, терминологията и залозите, е време да разгледаме как работят коефициентите. По-долу сме описали колко ще спечелите от правилен залог. 

Печалбата= (залога*коефициента)- залога

Да кажем, че сте направили залог за 10лв. с коефициент от 1.75. Ако играчът спечели мача, печалбата ще бъде:

Печалба= (10*1.75)-10= 7.50лв. 

Това е доста добра печалба за сумата, която е заложена. 

Залагане на мачове

За разлика от футболните залози, тенисистите или печелят, или губят. Залагането на тенис е известно покрай турнирите от Големия Шлем, като букмейкърите предлагат промоции за безплатни залози и различни оферти за определени турнири. 

Имайте предвид няколко неща преди да правите залози. Първото нещо е формата на състезателя. Проверете скорошни мачове и статистики, това помага да разбере физическото състояние на тенистита и дали имат травма, с която смятат да играят. 

Също така си струва да погледнете предишните срещи между двама тенисисти. Има случаи, при които стилът на даден играч създава проблеми на опонента. Може да има играч, който е печелил Големия Шлем няколко пъти, но винаги да губи срещу друг, по-неопитен тенисист. Притежаването на подобна информация ви дава възможност да изкарате възможно най-много от залозите си, като е изключително полезна за залози на геймове и сетове в хендикап. 

Друг изключително важен фактор е настилката на корта. Например, мачове на трева са интересни поради малкият отскок на топката. Тук сервиса на играча има огромна роля, като това бързо може да определи резултата. Много малко играчи намират тревата за удобна настилка, повечето предпочитат твърди и клей кортове. 

Коефициентите за даден тенисист може да са много малки, особено поради факта, че няма равен резултат в тениса и има само два изхода- победа или загуба. Затова, ще видите, че много от залагащите правят комбинирани залози, за да подобрят коефициентите си. 

Изненадите в тениса са редки, особено в Големия Шлем, но се случват от време на време. 

Стойност на залозите

Има много и различни видове стратегии за залагане на тенис мачове, които могат да ви помогнат да намерите колко точно струват те. Единственото важно правило е да залагате, когато има смисъл. Това се отнася за всички други спортни залози. 

Когато търсите най-добрите залози, търсите добра възвръщаемост на инвестициите ви. Например, да кажем, че Надал играе срещу Новак. Когато погледнете статистиките, ще видите, че те играят един срещу друг повече, отколкото всеки друг играч. Ще прецените скорошните събития, ще видите, че Новак печели мачовете, които играе и е вероятно той да е фаворит на букмейкъра с коефициент 1.50. 

Когато сметнете възможността, Новак има коефициент с шанс от 66.67% да спечели. Обаче ако направите проучване и вярвате, че Новак има поне 75% шанс за печалба, то тогава този залог си струва. 

Разбиране на стойността на залога

Единственият начин, по който можете да правите печалба и дългосрочна кариера от залози на тенис, е да знаете кога коефициентите за даден играч имат стойност. Това да знаете как да изчислите тази стойност е по-сложна, но може да ви помогне да решите дали да направите залога си или да изчакате следващата игра. 

Изчисленията са както следва: 

Стойност= (Десетичен коефициент*Очакваната възможност)- 1

Сега, нека да кажем, че Новак има коефициент 1.50 да победи Надал. Ако във вашето проучване сте разбрали, че той има 75% шанс да спечели, мислите ли, че коефициент от 1.50 си струва? Е, нека разберем:

Стойност= (1.50*0.75)- 1= 0.125

Ако крайното число е по-голямо от нула, то залога спада към „стойностите“. Нека да се върнем към Надал и Новак- тук предполагаемата възможност от 75% и коефициент от 1.50 в полза на Новак имат възвръщаемост от 12.5%, което е чудесно! 

Единственият начин да спечелите е да победите букмейкъра. Колкото по-точно предположение имате, толкова по-голям е шанса да направите точни залози. Ако можете да правите това често, то вие ще сте успешен в дългосрочен план. 

Залагане на тенис резултати

Платформите за залагане предлагат и възможността да правите залози на резултати. Това е специфична форма на залагане, където коефициентите са високи, а шансовете за успех са малки. Избирането на правилен резултат от тенис мач е много трудно. 

Залози на резултат от мач

Нека разгледаме пример, за да разберем как може да залагате на резултат от мач. Да кажем, че играят Росол и Мурай. Залогът на резултат ви позволява да се опитате да познаете крайния резултат от срещата. За мачове с 5 сета, може да изберете кой от играчите ще победи и резултата, на който ще приключи срещата. 

Да предположим, че Мурай има коефициент от 1.22 да спечели, без да даде на опонента нито един гейм. Ако направите свое проучване и видите, че има разлики, може да използвате това във ваша полза и да направите залога си печеливш. 

Точен залог за спечелени сетове

Точния залог на сетове ви позвлява да залагате на резултата от отделните сетове. Нека отново разгледаме Мурай и Рисол. Мурай има коефициент 4 да спечели с 6-3, докато Росол има коефициент 101 да спечели с 6-0. Може да имате различни възможности да заложите на първи сет, където ако мурай спечели с 6-3, печелите на коефициент 4. 

Възможността Рисол да спечели първия сет с 6-0 е 101. 

Допълнителни тенис залози

Залозите по време на игра стават все по-популярни среди сайтовете за тенис залози. Това помага на хората с отлични познания във всички сфери на играта просто да влязат в профилите си и да направят големи печалби за няколко минути със залози на определени геймове и сетове. 

Букмейкърите ви дават широки възможности да залагате по време на игра, но пък можете да разгледате и различните видове залози преди мача, за да заключите определена печалба и да намалите загубите при евентуална грешка. 

 • Печеливши граници: може да правите залози на геймовете, които тенисист печели и това може да бъде точна цифра. 
 • Общо изиграни сетове/геймове на играч: можете да правите индивидуални залози на сетовете или геймовете изиграни от играч в турнира. 
 • Tie Break: Можете да залагате на това дали в мача ще има поне един tie break. 
 • Точен резултат след определен брой игри: може да залагате на определен резултат след точен брой игри. 
 • Без спечелен сет: може да залагате на това дали играч ще спечели поне един сет. 

Стратегия за залагане на тенис

Стратегиите за залагане на тенис ви помагат да развиете знанията си за играта и възможността да правите стойностни залози. Единственото нещо, върху което трябва да помислите в този случай е стойността на залога. Трябва да сте търпеливи и да правите малки стъпки, за да стигнете до върха. Правенето на стойностни залози е пипкаво и ще ви е трудно в началото да намерите границата между това един залог да бъде печеливш за вас или не. Не трябва да се ядосвате, защото стойностните залози са за дългосрочни печалби и трябва разучавате коефициентите. 

Има няколко неща, за които трябва да помислите. Както при всяка друга игра, те влияят върху изхода от срещата. С правилното проучване, може да изберете тези, които са във ваша полза. Ето някои ключови неща, които задължително трябва да проучите преди да направите своя залог:

 • Настилка: има три вида настилки в тениса: трева, твърд и клей корт. Всяка от настилките има своите предимства и недостатъци. Всеки играч има предпочитания за това, например, 8-кратния шампион на трева може да загуби на клей. Затова, имайте предвид възможностите за игра на тенисистите на определена настилка. Не залагайте на играч ако той/тя има лоша статистика на определена настилка. 
 • Рамо до рамо: както с настилките, всеки тенисист има опонент, срещу който му е по-трудно, дори да има невероятни умения. Най-добрия пример за това са Роджър Федерер и Рафаел Надал. Въпреки че Роджър има повечето победи при мъжете, Рафаел води, когато са един срещи друг с 23-14. 
 • Формата на тенисиста:  това е много важен фактор за правенето на точни прогнози. Не може да сте сигурни, че играч който е имал една или две лоши игри ще продължи да се представя зле. Нещата може да се обърнат и дадения тенисист да почне да печели. 
 • Статистиките: с толкова много статистики на разположение, покриващи всички аспекти от играта, можете да предвидите победителя от следващия мач изключително лесно. Уверете се, че правите точните решения и изчисления преди да правите залог. 

Съвети при правене на тенис залози

Ако сте аматьор и искате да градите кариера в тенис залозите, или просто да се забавлявате, трябва да видите всички възможни съвети. Само няколко сайта предлагат тези съвети и информация, с която да ги подкрепят. Помислете и затова, когато търсите най-добрия сайт за спортни залози. Той трябва да ви предоставя пълната информация. 

Всички съвети, които получавате от сайта, в който сте се регистрирали са от експерти. Повечето платформи предлагат безплатни съвети за клиентите си, където ще намерите всички трикчета за ежедневните мачове или предстоящите събития. Там ще научите повече за стратегиите, които ще ви помогнат да спечелите. 

Заключение

Тенисът става популярен спорт по света и вижда скок в броя на хората, които искат да залагат на него. Играта е точно зад залозите на конни надбягвания и футбола по отношение на печалбите на букмейкърите. Заради това, все повече и повече хора се включват, за да опитат парче от успеха. Интригуващата природа на играта, паричните награди, тенисистите и вълнението правят залозите печеливши и стойностни.

Когато имате знанията и статистиките в ръцете си, направете правилното предположение и изчислете стойността на залога. След това направете този залог, който ще ви донесе най-голяма печалба спрямо инвестицията ви. Регистрирайте се в един от водещите сайтове за залози и получете цялата помощ, от която имате нужда докато правите залозите си!