Най-добрите сайтове за мобилно бинго България 2022 – Играйте бинго на мобилния си телефон

Мобилните бинго сайтове се превръщат в необходим аналог на настолна версия. Повечето онлайн бинго играчи имат мобилно устройство, с което могат да отворят цял нов бинго свят. Последните статистически данни показват, че повече от 60% от играчите играят от мобилно устройство. 

Набирането на популярност на мобилното бинго се дължи на увеличения брой по-млади потребители. Съвременната ера на мобилните технологии напредна бързо и сега е доста по-подходяща за мобилни игри.

Новите и активни играчи ще намерят много добри предложения в списъка с препоръчани мобилни бинго сайтове, който сме извадили по-долу.

Изброили сме най-добрите мобилни бинго сайтове.

Read More
MIN DEPOSIT
100% бонус за депозит
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
100% + 200 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+
MIN DEPOSIT
€500 + 200 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+
MIN DEPOSIT €5
20 % БОНУС ДО € 500
MIN DEPOSIT €5
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
€1000 + 125 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €10
€1600 депозит бонус
MIN DEPOSIT €10
WAGERING 70x
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €30
100% до €300 + 100 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT €30
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT €10
до €333 + 300 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT €10
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
€500 + 140 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
До €333 + 99 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
ДО € 300 + 100 БЕЗПЛАТНИ ЗАвъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
Само нови клиенти. Прилагат се правилата и условия, 18+,
MIN DEPOSIT
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
€2500 БОНУС + 250 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ.
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
100% до € 300 + 100 безплатни завъртания
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
ДНЕВЕН КЕШБЕК ДО 20%
MIN DEPOSIT
WAGERING
MIN DEPOSIT
ДО 200 ЕВРО + 220 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ
MIN DEPOSIT
WAGERING

Какво е мобилен бинго сайт? 

Мобилният бинго сайт е преносима версия на сайтове за онлайн бинго. Тази преносимост е неговият най-примамлив фактор. Бинго сайтовете отдавна са спечелили сърцата на феновете си. Откакто стана достъпно в България, онлайн бингото продължава да расте и тъй като по-голямата част от хората има смартфон, онлайн бингото стана доста по-удобен начин за игра.

Мобилните бинго сайтове са достъпни за всички смартфон потребители. Първите клиенти бяха потребители на Apple. Точно така Apple се превърна в много добре развита марка за онлайн бинго. Всички бинго сайтове, достъпни на смартфон или таблет, са мобилни сайтове. Тези сайтове имат най-много играчи в онлайн бинго общността. Това е така, защото мобилните играчи съставляват по-голямата част от онлайн бинго любителите.

Нарастващата популярност на мобилното бинго съответства на нарастващите смартфон потребители. Не само бинго, но и слотовете се възползват от преминаването на мобилни устройства. Можете да намерите богат избор от мобилни слот сайтове, на които да се наслаждавате. Това може да съответства също и на нарастващия брой по-млади потребители. Не всички мобилни бинго сайтове имат специално разработени приложения, защото мобилни браузъри, като Chrome и Safari, са доста добри платформи. Това, сайтът да има лесен достъп от мобилни устройства е много голям фактор при избор на сайт. 

Относно функционалността на мобилните бинго сайтове, можем да кажем, че нищо не липсва. Всички функции, налични на компютър, са достъпни и от мобилни устройства. Въпреки че тази достъпност го прави малко по-добър от преди.

Мобилното бинго позволява на своите потребители да играят в най-добрите нови бинго сайтове, които се появяват редовно на пазара. Играчите могат да играят, докато правят нещо друго. Ето защо мобилните бинго сайтове са толкова популярни и няма да спират да се развиват. 

Как работят мобилните бинго сайтове? 

Най-важният фактор да изберете мобилен бинго сайт е заради тяхното удобство. Те позволяват на потребителите със смартфони да играят от всякъде и по всяко време. Играчите могат дори да се насладят на онлайн бинго, докато гледат телевизия или вършат някаква домакинска работа.

Има два начина, по които клиентът може да се наслади на мобилно бинго. Единият е през мобилен браузър на смартфона, а другият е чрез специално разработено мобилно приложение.

Мобилен браузър

Най-често бинго потребителите играят на мобилни бинго сайтове чрез уеб браузъри. Клиентът трябва само да въведе адреса на сайта, за да може да се наслади на съдържанието му. Съдържанието не е променено от това настолната версия. 

Мобилните браузъри са просто преносими версии на тези в настолните компютри. В зависимост от използваното мобилно устройство, стандартните браузъри могат да свършат идеална работа. Например играчите на Android имат Google Chrome, а на Apple имат Safari. Основната разлика между тези два браузъра е съвместимостта. Има съдържание, което Safari не може да поддържа. Chrome, от друга страна, има по-широки опции за съвместимост.

Потребителите на Apple не трябва да се отчайват, тъй като те също могат да изтеглят Chrome от магазина за приложения. Въпреки това трябва да използват браузъра Chrome за мобилно бинго. Основната програма, която позволява бинго на мобилен браузър, е HTML5. Това позволява всички функции да работят правилно на смартфона.

Мобилните браузъри могат да отварят няколко таба за бинго. Това може да е добре за играчи, които играят на няколко бинго сайта.

Мобилни бинго приложения

Има само няколко бинго сайта, които имат разработени мобилни приложения. Наличността на такива приложение много улеснява бинго играта. Мобилните бинго приложения зависят от операционната система на сайта за бинго. Следователно външният вид може да бъде доста различен от сайта, отворен в мобилния браузър.

Известно е, че iOS потребителите имат по-голяма съвместимост с бинго приложенията. Това е така, защото Apple управляваше дълго време не един бинго сайтове. Заради това той може би е по-подходящ за бинго приложения от своя конкурент Android.

Потребителите на Android едва наскоро получиха достъп до онлайн бинго сайтове. Това е така, защото Google има история за забрана на хазарта в своя домейн. Освен това операционните системи са тези, които контролират всички функции на приложенията. Това може да повлияе на скоростта, сигурността и общата използваемост. В действителност мобилните приложения се нуждаят от редовни актуализации, за да продължат да работят безпроблемно.

Как да използваме мобилни бинго приложения 

За да играят мобилно бинго в специално разработено приложение, играчите трябва да започнат с изтеглянето му. Ако изтеглянето му от сайта на бингото не е налично, можете да го изтеглите от магазина за приложения – App Store и Play Store. След като приложението бъде изтеглено, клиентът трябва само да щракне върху неговата икона. Ако сте нов играч, ще трябва да се регистрирате веднага след като отворите приложението. След това можете да влизате, след като предоставите необходимите данни за вход.

Всички бинго акаунти са свързани помежду в зависимост от устройствата. Това означава, че настолните играчи могат да влизат в своите сметки от приложението за настолна версия. Съдържанието там и това през мобилно устройство е едно и също. Играчите от мобилни приложения могат лесно да изберат игрите в менюто. Те могат също да използват бутон за превключване от дясната или лявата страна. Бинго стаите са еднакви като тези на настолната версия. Играчите могат да избират автоматична или ръчна игра. Тази функция може да бъде достъпна в зависимост от бинго сайта.

Печалбите в мобилното приложение са достъпни за теглене. Играчите могат да използват мобилна версия на дигитален портфейл или други. Депозитите са едни и същи в мобилните бинго приложения.

Стъпки, които да следвате, за да заявите мобилен бинго бонус

Да заявите бонус за нови клиенти е много лесен процес. Следвайте стъпките по-долу, за да успеете:

Натиснете върху бутона “Заяви” 

Натиснете върху бутона, посовен горе, за да сте пренасочени към правилната страниза за заявяване на бонуса. 

Регистрирайте се на сайта 

Натиснете върху “Присъединяване” или “Регистрация”, за да започне процесът по регистрация. 

Въведете своите данни 

Въведете своите данни, за да верифицирате, че имате навършени 18+ години. 

Играете и печелете 

След като получите бонуса за нови клиенти в своя акаунт, можете да го изпробвате и да започнете да печелите. 

Колко безопасни са мобилните бинго сайтове? 

Всички играчи, които залагат онлайн, смятат че сигурността е най-важният фактор. Мобилните бинго сайтове са изключително безопасни. Като услуга, която включва лични данни, тези сайтове се считат за сигурна среда за всички. Мобилните бинго сайтове имат различни нива на сигурност. Предшественикът е криптирането, предоставено от софтуера. операционните системи и уеб браузърът предлагат допълнителни функции за сигурност.

Разработчиците на софтуер, които захранват уеб сайтовете за залагания, имат мощни функции за сигурност. Това би попречило на неподдържани трети страни да имат достъп до съдържанието. Подозрителни дейности също се записват и адресират с тази функция.

Същото важи и за мобилните бинго сайтове. В своята цялост той включва сигурността на разработчиците на софтуер. Това също така предотвратява злонамерен софтуер или друго вредно интернет съдържание.

Можем да кажем, че мобилните бинго сайтове имат по-добра сигурност. Причината е, че смартфоните имат криптиране на данни, с което да изтъкнат. С това трети софтуери преминават през двойна стена за сигурност. Основната функция за сигурност на мобилните бинго сайтове е код за произволни числа. Тези набори от числа са уникални за всяка една транзакция.

За да използват плюсовете на кодовете за произволни числа, играчите трябва да се свържат чрез мобилен номер. След това, преди някоя важна транзакция, системата ще изпрати произволен код чрез SMS. Само лицето, което е получило кода, може да продължи с процеса.

Благодарение на неговата многослойна сигурност, играчите на мобилни бинго сайтове се наслаждават на игри без да имат никакви притеснения. Това, плюс криптирането на данните, гарантира безопасността на играча.

Рестрикции в мобилните бинго сайтове 

Мобилните бинго сайтове се радват на голям брой почитатели. Тези потребители са посветени, но се прилагат много ограничения, за да се предотврати голяма загуба на средства. Например, мобилните бинго сайтове не могат да кредитират твърде много бонуси, тъй като и данъците се увеличават. Това е играничение, зададено от Remote Gaming Duty. 

Мобилните уеб сайтовете също разчитат на услуги на трети страни. Те могат да бъдат за сигурност или за подобряване на опциите на плащане. Някои от тези услуги имат своя пакет от бонуси, които могат да бъдат отменени от бинго сайтовете.

Тъй като са само различна версия, сайтовете имат същите изисквания за залагане. Тези изисквания трябва да бъдат спазвани винаги. Всички те са еднакви между повечето мобилни сайтове и техните конкуренти.

Някои мобилни бинго сайтове също зависят от устройствата, на които са отворени. Например, не е необичайно устройствата на Apple да са по-способни от Android. Това може да се усети, когато играете от мобилните бинго приложения. 

За отстраняване на тази проблематика потребителите на Android използват браузърът Chrome. Повечето играчи на мобилно бинго ще потвърдят, че Chrome е ммного по-добър от Safari. Причината за това са удобните и гладки функции за потребителя.

Трябва да отбележим, че на пазара има само няколко мобилни бинго приложения. Това е така, защото мобилните приложения имат доста повече изисквания от тези в браузърите. Може да има проблеми със съвместимостта с мобилните приложения. За практичност мобилните приложения са страхотни варианти на бинго сайт. Те имат по-бързи скорости на зареждане и не разчитат много на софтуера.

И все пак не всеки може да се наслади на тези сайтове поради редовните актуализации на системата. В някои случаи мобилните бинго сайтове дават повече бонуси на клиентите. Това може да се дължи заради сделка на трета страна със самите сайтове.

Награди за играчите на мобилни бинго сайтове

Плюсовете за онлайн бинго играчите се простират до мобилни бинго сайтове. Има много възможности да спечелите страхотни награди и да заявявате най-добрите бинго бонуси като нов клиент.

Оферти за нови клиенти

  • Множество бонуси за първите депозити.
  • Тези бонуси далеч надхвърлят депозираната сума. 
  • Мобилните играчи трябва само да намерят подходящи сайтове, които предлагат най-добрите оферти.

Играйте, без да депозирате

  • Това е редовна оферта за мобилни играчи на бинго.
  • Играчите могат да използват опцията за Freeplay, за да се запознаят с условията на игрите.
  • Без да се налага да харчат свои средства, играчите могат да се забавляват с бинго онлайн.
  • Минусът е, че играеки така, няма да печелите реални пари. 
  • Има само няколко бинго сайта, които предлагат бинго без да е необходим депозит.

Безплатни завъртания 

  • Тези безплатни завъртания могат да бъдат част от офертата за нови клиенти или други оферти.
  • С тях играчите могат да се насладят не само на бинго, но и на казино ротативки.
  • Мобилните бинго сайтове ще имат същите изисквания за залагане като на компютърната версия.

Джакпоти

  • Както на настолната версия, мобилните бинго сайтове имат страхотни функции за джакпот.
  • Те могат да идват с прогресивни джакпот печалби или като парични награди.
  • Има специални джакпот стаи, отворени само в определени часове на деня.
  • Джакпотите обикновено се разделят между множество победители.
  • Мобилните бинго сайтове награждават своите потребители с до (3,000лв.) в една игра.

Програми за лоялност

  • Интересното е, че повечето мобилни бинго сайтове имат допълнителни предимства за активните играчи.
  • Безплатните услуги варират в зависимост от това което мобилен бинго сайт сте избрали.
  • Обикновено има програма за лоялност, при която играчите стигат до определено ниво.
  • Колкото повече пари играят, толкова повече точки се трупат..
  • В зависимост от нивото на играча и сайта, на който играете, може да има много бинго бонуси, безплатни завъртания и кешбек.

VIP Програма

  • За VIP играчите има по-големи предимства.
  • VIP клиентите са само тези, които надхвърлят най-високите нива на лоялност.
  • В зависимост от сайта, има стаи само за VIP клиенти и други уникални характеристики.
  • Някои мобилни бинго сайтове награждават своите VIP клиенти с персонален акаунт мениджър.

Важно е да знаете, че не всички оферти са еднакви на всеки бинго сайт. Играчите на мобилни бинго сайтове могат да имат по-добри награди. Това е така, защото мобилните бинго сайтове се подлагат на редовни актуализации и оферети.

Обобщение за мобилни бинго сайтове

Мобилните бинго уебсайтове вече са стандарт в онлайн хазарта. В резултат на това по-голямата част от играчите се регистрират на мобилните сайтове за бинго.

Играта на мобилни бинго сайтове е изключително полезна. Удобството и гъвкавостта, които носи, са чудесни. Освен това тези сайтове със сигурност ще оперират векове.

Съветваме да играете на мобилни бинго сайтове. Те са сигурни, лесни и удбни. С този метод на игра можете безкрайно да се забавлявате.